Tuğçe Kazaz'dan Din Değiştirme Açıklaması

Tuğçe Kazaz'dan Din Değiştirme Açıklaması

Eski manken Tuğçe kazaz twitter üzerinden din değiştirmesiyle ilgili açıklama yaptı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından öne sürdüğü iddialarla konuşulan ve darbe gecesi Fethullah Gülen'in İncirlik'te olduğunu öne süren Kazaz darbe girişimi başarısız olunca yurtdışına kaçırıldığı iddiasında bulunmuştu. Kazaz'ın bu iddiasına birçok kullanıcı espriyle karışık eleştiriyle cevap verince Kazaz sinirlenmişti.

Kazaz yeni yaptığı açıklamalarla tekrar gündeme oturmayı başararak twitter üzerinden din değiştirmesi hakkında da açıklamada bulundu.

Kazaz'ın o iddiaları:

Öncelikle Dinini değiştirdin diyen paralel FETÖ'cülere ve Kur'an-ı Kerimi bile okumamış ama din konusunda bana ahkam kesenlere cevap vereyim

Zamanında dinimi değiştirdim. Hatta yaptım. Siz kabul etmeseniz de Rabbim nasip etti ve geri döndüm. Ayrıca Kabul etmemeniz de umrumda değil

Anlayacağınız zararım sadece kendime oldu. Fetöcüler gibi dini kullanarak, Vatanıma ve Milletime ihanet etmedim. Asla planlar içine girmedim

Din kardeşlerinin ve soydaşlarının parasıyla onlara kurşun sıkan bu şerefsiz tayfası bana din değiştirdin diyerek algı operasyonu yapıyor.

İnancını ve ruhunu haçlı zihniyetine satmış ve masum insanları bu uğurda katletmiş olan sizler, inancımı ağzınıza alarak kirletemezsiniz.

Şimdi gelgelim Şeytanın yaveri ve sizin ağababanız olan terörist Fethullah Gülen'e yani Şeto'nun yaveri Feto'ya

Evet Hain darbe gecesi Terörist Fethullah Gülen'in, Adana İncirlik Hava Üssü'nede olduğuyla ilgili fikrimi, biraz daha açayım.

Bu kuduz köpek yıllardır Amerika'da ve  CIA'nın kucağında, bu dinsizin elini öpmek bile bir mertebe ve anlam taşıyorsa..

O gece darbe yapmaya çalışanların hepsi anladığımız kadarıyla el öpmüş ve sapkın mertebe sahibi general ve rütbelilerden oluşuyor.

Yargı, Emniyet ve sivillerden oluşan ve hata sapkınca pecete yiyenleri saymıyorum bile. Bu mertebeler nerde ve nasıl alındı?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.