TÜGİAD Ege Şubesi’nden İzmir Ticaret Borsası’na ziyaret

TÜGİAD Ege Şubesi’nden İzmir Ticaret Borsası’na ziyaret

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Ticaret Borsası’nı (İTB) ziyaret etti.

TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş, dernekler ile resmi kurum ve kuruluşlar, oda ve borsalar ile işbirliklerine büyük önem verdiklerini söyleyerek İTB ile yapılabilecek her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. Projelerin ne kadar geniş bir tabana yayılırsa ve etkili partnerler ile paylaşılırsa o derece başarılı olabileceğine inandıklarını söyleyen Durmuş, “Biz de bu kapsamda İzmir Ticaret Borsası’nı ziyaret etmek, yürütülen çalışmalar, borsa faaliyetleri hakkında bilgiler aldık. Umuyorum önümüzdeki süreçlerde TÜGİAD Ege Şubesi ve İTB olarak ortak proje ve faaliyetlerde bulunabiliriz” diye konuştu.

1-2.jpg

İzmir Ticaret Borsası’nda TÜGİAD Ege Şubesi heyetini ağırlayan İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, İTB’ye yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ülkemizin genç iş insanları ile işbirliklerine her zaman açığız. Önümüzdeki süreçte TÜGİAD Ege Şubesi ile bir çok alanda işbirlikleri ve çeşitli çalışmalar yapmamız mümkün. İTB’nin kapısı gençlere her zaman açıktır” dedi.

3-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.