TÜGİAD Ege Şubesi’nden İZTO’ya işbirliği ziyareti

TÜGİAD Ege Şubesi’nden İZTO’ya işbirliği ziyareti

TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş, İzmir Ticaret Odası’nı (İZTO) ziyaret ederek ortak proje imkanları ve işbirlikleri konusunda İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ile görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette, İZTO Yönetim Kurulu ve Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Kurucu Üyesi Serdar Gökhan Arıkan, TÜGİAD Ege Başkan Yardımcısı Engin Korkmaz ile birlikte TÜGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Aysu Bilgin, Murat Erikoğlu, Murat Yazıcılar, Mert Gümrükçü ve TÜGİAD Ege Şube Koordinatörü Bahar Kocaman da yer aldı.

TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş, kentin ileri gelen kamu kurum kuruluş ve odaları ile işbirliklerine büyük önem verdiklerini söyleyerek İZTO ile yapılabilecek her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. Projelerin dayanışma ile hayata geçirildiğinde daha fazla hedefe ulaştığını bu anlamda her zaman kurumlar arası işbirliğine inandığını söyleyen Durmuş, “Biz de bu kapsamda İZTO Başkanı Özgener’i ziyaret etmek istedik. Yapabileceğimiz projeler, işbirlikleri ve kentimizin gelecek projeksiyonu konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Umuyorum önümüzdeki süreçlerde İZTO’yu bizim projelerimizde, TÜGİAD Ege Şubesi’ni de İZTO’nun projelerinde hem katılımcı hem de proje ortağı olarak göreceksiniz” diye konuştu.

2.jpg

İZTO’da TÜGİAD Ege Şubesi heyetini ağırlayan İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İzmir’in aydınlık, genç iş insanları ile işbirliklerine her zaman açığız. Önümüzdeki süreçte TÜGİAD Ege Şubesi ile bir çok alanda işbirlikleri ve çeşitli çalışmalar yapmamız son derece mümkün. Bu ziyarette hem bunları konuştuk hem de genç iş insanlarının kent ekonomisine ve gündemine dair bakış açılarını dinleme, gözlemleme şansı buldum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.