TÜGİAD Ege Şubesi’nden Tire çıkarması

TÜGİAD Ege Şubesi’nden Tire çıkarması

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri, Tire’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı ve Tire Süt Kooperatifi Başkanı Osman Öztürk’ü makamlarında ziyaret eden TÜGİAD Ege Şubesi heyeti, Tire’nin tarım, hayvancılık ve TOSBİ sayesinde yükselen sanayisi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş, kamu kurum ve kuruluşlarına gerçekleştirdikleri protokol ziyaretlerine devam ettiklerini ve kurumlar ile ikili ilişkiler kurmayı sürdürdüklerini söyledi.

ozturk2.jpg

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ile başlayan Tire ziyaretlerine Tire Ticaret Odası Başkanı Nadir Delikanlı ve Tire Süt Kooperatifi Osman Öztürk’le devam ettirdiklerini söyleyen Durmuş, “Tire hem kentimiz hem de bölgemiz için son derece önemli bir ilçe. Özellikle tarım ve hayvancılık anlamında büyük bir güç. Son yıllarda TOSBİ’nin kurulumu ile sanayisi de hızla gelişiyor. TÜGİAD olarak hem Tire’yi tanımak hem de kurumlar ile ortak projeler geliştirmek için bu ziyaretleri gerçekleştirdik. Son derece de verimli geçtiğini söyleyebilirim” diye konuştu.

Tire’nin en önemli kurumlarının başkanları ise TÜGİAD Ege Şubesi’ni ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, önümüzdeki süreçte İzmir’in genç iş insanlarının örgütlendiği TÜGİAD Ege Şubesi ile önemli işbirlikleri yaparak projeler geliştirmek istediklerini belirttiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.