Tülay Yazgan, eTwinning projelerine konuk oldu!

Tülay Yazgan, eTwinning projelerine konuk oldu!

eTwinning projeleri My Book Club With My Family in Distance Education ve Peaceful and Collaborative Classes projeleri Avrupa ile ortak yürütülüyor

Avrupa ortaklı yürütülen eTwinning projeleri My Book Club With My Family in Distance Education ve Peaceful and Collaborative Classes projeleri Türkiye, İtalya,Kuzey Makedonya, Moldova ve Azerbaycan ve Romanya’nın yer aldığı okullardan öğretmen ve öğrencilerin yer aldığı projeler çok kültürlü bir dostluk köprüsü kurdular.

whatsapp-image-2021-05-16-at-16.03.25-001.jpeg

Türkiye’nin de çeşitli şehirlerinden öğretmen ve öğrencilerin yer aldığı proje Engelliler Haftası kapsamında Türkiye Görme Engelliler Kitaplığı Kucusu ve başkanı Tülay Yazgan’ı konuk ettiler. Çevrimiçi platformda gerçekleşen buluşmaya öğretmen ve öğrenciler katılarak, Tülay Yazgan’ın Engellilik Farkındalığının Önemi ile ilgili yapılan çalışmaları dinlediler. Söyleşide çocukların bu konuda daha duyarlı olmaları ve empatik davranmaları yönünde yaşamdan deneyimler ve örnekler sunuldu. Bizlerin çevremizdeki engellilere duyarlı olmamız ve engelliler için ne kadar kapsayıcı davrandığımız üzerine sohbet edildi. Ayrıca My Book Club With My Family in Distance Education eTwinning projesi kapsamında, çocukların ortak yazmış oldukları ve seslendirmiş oldukları ‘’Esrarengiz Kütüphane’’ hikayesi TÜRGÖK kurucu başkanı Tülay Yazgan aracılığı ile Türkiye Görme Engelliler Kitaplığı’na bağışlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.