Tülin Koç’tan miting gibi aday adaylığı başvurusu

Tülin Koç’tan miting gibi aday adaylığı başvurusu

2024 yılında yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Foça Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Tülin Koç, dosyasını coşkulu bir kalabalıkla birlikte İlçe Başkanlığına teslim etti.

Çiğli Belediyesi’nde 23 yıldır sürdürdüğü Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek Foça Belediye Başkanlığı için yola çıkan Tülin Koç, aday adaylığı dosyasını Foçalı gençler ve kadınlar başta olmak üzere kalabalık bir destekçi grubuyla birlikte CHP Foça İlçe Başkanlığına teslim etti. Özellikle genç ve kadınların Koç’a gösterdikleri ilgi dikkat çekti.

whatsapp-image-2023-12-03-at-15-36-18-1.jpeg

Dosyasını CHP Foça İlçe Başkanlığına teslim eden Tülin Koç, Eski Foça merkez esnafını tek tek gezerek adaylığıyla ilgili bilgi verdi ve destek istedi.

whatsapp-image-2023-12-03-at-15-36-18.jpeg

“FOÇA’MIZIN GÜZELLİĞİNE DEĞER KATACAĞIZ”

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tülin Koç, “Çok mutlu ve heyecanlıyım. 30 yıllık belediyecilik deneyimimi çocukluk ve gençlik yıllarımın geçtiği Foça’mız için hizmete dönüştürmek adına ilk adımımızı attık. Cumhuriyet Halk Partimizin Foça’daki iktidarını sürdürmek ve Foçalı hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak adına çok çalışacağız. Bugün benimle birlikte olan dostlarıma ve bizleri evimizde gibi ağırlayan İlçe Başkanımız Esen ağabeyime ve yönetimine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

whatsapp-image-2023-12-03-at-15-36-17.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.