Tuluyhan Uğurlu'dan öğrencilere anlamlı destek

Tuluyhan Uğurlu'dan öğrencilere anlamlı destek

Ünlü piyanist – besteci Tuluyhan Uğurlu, İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde gerçekleşen konseri öncesinde Atlas Sağlık ve Eğitim Vakfı'na anlamlı bir destekte bulundu.

Üniversite öğrencilerine karşılıksız burs veren, bununla birlikte bu öğrencilerin sosyal, kültürel ve sanatsal anlamda kendilerini geliştirebilmeleri için proje ve etkinlikler düzenleyen Atlas Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın bursiyer öğrencileri Tuluyhan Uğurlu'nun konserini izlediler.

14 Aralık'ta İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde “Kainat Sensin” isimli yeni projesiyle astrolog ve kişisel gelişim uzmanı Zeynep Değirmencioğlu ile aynı sahneyi paylaşan piyanist – besteci Tuluyhan Uğurlu, İzmir konseri öncesinde Atlas Sağlık ve Eğitim Vakfı'na 40 adet konser bileti hediye etti. 

Tuluyhan Uğurlu'yu canlı olarak dinlemek bizi heyecanlandırdı 

Konseri izlemeye giden vakfın bursiyer öğrencileri, Türkiye'nin en başarılı piyanist ve bestecilerinden biri olan Tuluyhan Uğurlu'yu canlı olarak dinlemenin ve izlemenin kendilerini oldukça heyecanlandırdıkları ve mutlu ettiğini ifade ettiler. “Kainat Sensin” proje konserini izleyebilme fırsatını sunduğu için Tuluyhan Uğurlu’yu teşekkür eden öğrenciler, unutamayacakları bir akşam geçirmiş olduklarını da belirttiler. 

Tuluyhan Uğurlu’nun vakfımıza sağlamış olduğu destek çok kıymetli

Atlas Sağlık ve Eğitim Başkanı Mustafa Apak ise vakıf olarak amaçlarının sadece üniversite öğrencilerine maddi anlamda destek sağlamak olmadığını hatırlatarak bu öğrencilerin kültürel, sportif, sosyal ve sanatsal anlamda kendilerini geliştirebilmelerinin önünü açmaya çalıştıklarını söyledi. Bu amaç doğrultusunda Tuluyhan Uğurlu’nun vakfa vermiş olduğu desteğin çok kıymetli olduğunu dile getiren Mustafa Apak, “Tuluyhan Uğurlu'ya vakfımıza, öğrencilerimize vermiş olduğu destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.