Tüm Türkiye ağladı!

Tüm Türkiye ağladı!

11 yıl önce Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde Karacalar mahallesinde okula giderken kaybolduktan 44 gün sonara bir menfezde cesetleri bulunan ilkokul öğrencileri 10 yaşındaki Büşra Karabacak ve kuzeni Tuğçe Yıldırım’ın cinayeti tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu

Serap Paköz’ün sunumuylaTv 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programı 47 gün önce cinayet dosyasını yeniden açmıştı.


Paköz programı; “Çok heyecanlıyım, çok duygu yüklüyüm, çok önemli bir belge ile huzurlarınızdayım. Tüm Türkiye’ye damgasını vuracak bir haberle geldim. Bugün herkes gözyaşı dökecek; ama size söz veriyorum bu gözyaşları sevinç gözyaşları olacak” sözleriyle açtı.
 
“Günlerdir bir şeyleri bilerek susmak o kadar zordu ki.. Bugüne gelebilmek için susmak zorundaydık. Çok şükür Allahım’a bugüne geldik. Dün gece ekibim sabaha kadar uyumadı. Sabaha karşı kanala geldim sonrasında çok önemli gelişmeler yaşadık” sözlerini söylerken gözyaşları döken Serap Paköz; “Büşra Karabacak ve aynı yaştaki kuzeni Tuğçe Yıldırım’ın katilleri dün gece müthiş bir operasyonla yakalandı” diyerek, tüm Türkiye’ye damgasını vuran haberi açıkladı.

Aileler ağladı, Türkiye ağladı

11 yıldır çözülemeyen Balıkesir cinayetinde flaş göz altıların açıklanmasının ardından stüdyoda büyük bir feryat koptu. Ailelerin, 11 yıl sonra çocuklarının katillerinin yakalandıklarını öğrenmelerinin ardından, döktükleri sevinç gözyaşları milyonları ekrana kilitledi. Aileler ağladı, Türkiye ağladı.
 

Serap Paköz raporu okudu

Serap Paköz, raporu gözyaşları içinde okudu: “Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın görevlendirdiği Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ersi Kalfaoğlu'nun, 11 yıl önce alınan doku örneklerinin günümüz teknolojisi ile yeniden incelenmesi sonucu S. Y. ve A. Y.’ye ait olduğu belirlendi.”  

Paköz; “Dün gece saat 00:00 itibariyle düğmeye basıldı. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’nden 6 araç hareket etti. Sabaha karşı yapılan eş zamanlı operasyonla iki kardeş olan katil zanlıları S. Y. ve A. Y. onlara yardım eden 3 kişi evlerinden alınıp, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü - Cinayet Büro’ya götürülerek gözaltına alındılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.