Tümay Özokur Akademi tiyatrosu kuruldu

Tümay Özokur Akademi tiyatrosu kuruldu

Tümay Özokur Akademi’de eğitim alan öğrencilerden kurulan tiyatro ekibi ‘Barut Fıçışı’ adlı ilk oyunuyla tiyatroseverlerle buluştu.

Kadrosunda hepsi akademide eğitim almış genç isimler; Adem Tosun, Başaran Yavuz, Burcu Boztepe, Buse Naz Çınar, Can Özoğul, Emrah Aytemur, Emre Şaşmaz, Seyhan Taşdemir ve Yiğit Selvi’nin yer aldığı oyun izleyenlerden tam not aldı. 

Dakikalarca alkışlanan ‘Barut Fıçısı’nın yönetmenliğini ise Tümay Özokur Akademi eğitmenlerinden Burcu Salihoğlu üstlendi. Genç oyuncuları; Bennu Yıldırımlar, Mine Çayıroğlu, Şebnem Köstem, Deniz Arna, Mert Öcal, Burcu Almeman,Ferhat Yılmaz,Eylem Yıldız,Ayçin Tuyun, Nurcan Sabur,Hakan Solaker, Bülent İşbilen, Eda Toksöz  gibi  oyuncu, yönetmen,basın mensupları ve akademi öğrencileri yalnız bırakmadı.

Oyunu çok beğendiğini belirten ve ekibi tek tek tebrik eden Bennu Yıldırımlar, çalışmaya devam etmeleri  konusunda gençlere  tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi. 

“GENÇLERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Gençlerin tiyatro yapma isteğinin kendisini mutlu ettiğini belirten Özokur “ Akademiden aldıkları eğitimle kendilerinde bu gücü hissetmeleri beni çok mutlu etti. Onları tiyatro sahnesinde gördüğümde ise mutluluğum katlandı. Doğru yolda olduğumuzu bir kez daha anladım. gençlere destek olmaya ve eğitimlerimizin yanı sıra annemiz Nuran Özokur adına burs vermeye devam edeceğiz”dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.