Tümer'den Burak’a sert tepki!

Tümer'den Burak’a sert tepki!

Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynanan maçın ardından Tümer Metin yayıncı kuruluşta Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın taraftarlara gösterdiği tepkiyi yorumladı.

Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın oyundan alınırken tribünlere gösterdiği tepkiyle ilgili beIN Sports ekranlarında Tümer Metin’den flaş bir yorum geldi.

Burak Yılmaz’ın Trabzonspor kariyerinin noktalanma ihtimalinin yüksek olduğunu belirten Metin, “Burak Yılmaz – Trabzonspor ilişkisi dikiş tutmaz artık. Bu evlilik yürümez, burada bir taraf zarar görür. Planla yapıyorsun bu işleri, rahatsızlığınla yapmıyorsun. Kendi takım arkadaşlarını, bir şehri, hocanı, hiçbir şeyi düşünmüyorsun” ifadelerini kullandı.

“BİR YÜZÜN KIZARMAZ MI BURAK?”

Burak Yılmaz’a mesaj gönderen Tümer Metin, “Burak Yılmaz, yaptığın iyi işler övülsün istiyorsun ama yapamadıkların konuşulmasın istiyorsun. Herkes iyi yaptıklarının konuşulmasını istiyor. Bir yüzün kızarmaz mı Burak ya, oyuna giren arkadaşına? Ünal hocaya ayıp değil mi? Bunu insan yapabilir, hepimizin çıkarken kendimizi kötü hissettiği anlar oldu ama zaten bir sürtüşme var. Zaten elektrikli ortam, zaten barışmıyor yıldız. Sadece ‘ben’i düşünemezsin” diye konuştu.

Tümer Metin, kendi yaptığı hataların örnek alınmaması gerektiğini de kaydederken, “Oynarken yaptığım hatalar, şu anda olanların doğrusunu konuşmamı engellemez. Mümkünse benim yaptıklarımı yapmasınlar. Zamanında yaptığım hatalar olmuştur, benim yaptıklarımı kimse örnek almasın” dedi. ”40 SENELİK EVLİLİKLER BİTİYOR”

Tümer sözlerine şöyle devam etti: “Hiyerarşik düzen zayiata uğramış durumda. Sadece futbol için değil ülkenin genel durumunda da böyle. Ast-üst ilişkisi kalma. Gelecek korkusu yaşamıyor kimse. Oyuncular için söylüyorum. Kenarda 150 milyon eurosu olanla ilk sözleşmesini almış adam da yaşamıyor. İkisi de yaşamıyor gelecek korkusu. Kadro dışı kalırsam ne yaparım korkusu kalmadı. Çünkü hemen takım değiştirmek mümkün. Bu bir güvencedir. Bizler yaşadık hayat korkusu. Bu korku içinde yoksa, ben bugün bunu yapayım ocakta da şuraya giderim planın vardır kafanda. O zaman rahat yapıyorsun kafanda, kimseyi düşünmeden yapıyorsun. Bakalım nasıl planın var? Herkes için söylüyorum, kulüpler de planlarını ona göre yapsın. 40 senelik evlilikler bitiyor ya. Ben yapamayacağım diyorsun, ayrılıyorsun. Dürüstçe söyle yeter.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.