Tunç Soyer: Etrafımızdaki çürümeye asla rıza göstermemeliyiz

Tunç Soyer: Etrafımızdaki çürümeye asla rıza göstermemeliyiz

Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyeleri kampı Seferihisar’da başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kampın açılışında yaptığı konuşmada “Kazanacağımıza inanmalıyız” dedi.

MEDYA EGE- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Seferihisar’da gerçekleşen CHP’li Belediye Meclis Üyeleri kampına katıldı. Başkan Soyer, kampta yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. İktidar olmanın vicdan, cesaret ve inançtan geçtiğini dile getiren Soyer, “İktidarda olduğumuz bir Türkiye’de belediye başkanlığı yaptığımı hayal ettim. Gerçekten çok güzel bir hayaldi. Bizler yıllardır iktidar olmamanın ama görev başında olmanın görev başında olmanın ne demek olduğunu yaşayarak geldik. Bugün de bunu yaşayarak devam ediyoruz” dedi.

fh1yjszwqaewfxz.jpg

"İKTİDAR ÇOK YAKIN"

CHP iktidarının çok yakın olduğunu söyleyen Soyer şöyle konuştu; “İlk defa iktidara bu kadar yakınız. Bu sefer ıskalama şansımız yok. Bu sefer bunu kaçırma lüksümüz yok. Bu sadece bizim için değil. Bu millet için bir mecburiyet.”

fh2vjxywyaavrmz.jpg

İKTİDAR OLMANIN 3 ANAHTARI

İktidar olmanın üç temel anahtarı olduğunun altını çizen Soyer, “Birincisi, vicdan. Vicdanımızı diri tutmak mecburiyetindeyiz. Asla alışmamalıyız. Etrafımızdaki çürümeye asla rıza göstermemeliyiz. İkincisi cesaret. Cesaretimizi diri tutmalıyız. Cesaretimize çok ihtiyaç var. Giderek daha çok hırçınlaşacaklar, daha çok hoyratlaşacaklar. Hiç tereddütünüz olmasın. Üçüncüsü, inanç. Önce inanmak zorundayız. Biz önce kazanacağımıza inanmak zorundayız. Biz inanacağız ki milyonları inandırabilelim. Eğer sizin aklınızda bir tereddüt varsa, hiç kimseyi ikna edemezsiniz. Önce o tereddütlerden arının kardeşlerim” diye konuştu.

fh2vinpxgaahepd.jpg

Soyer konuşmasını “Emin olun ki kazanacağız ve ilk defa bu kadar yakınız. Yeter ki sizler de inanın, hepimiz inanalım. Hiç kuşku, hiç tereddüt, hiç ikirciklik inanalım. Eğer inanırsak kimse elimizden alamaz” cümleleri ile sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.