Tunç Soyer’e sesleniyorum. Gel bu yerleri satma

Tunç Soyer’e sesleniyorum. Gel bu yerleri satma

Seferihisar Belediyesinde bugün gerçekleşen ihale de Euphoria aegean resort & spa otelin bulunduğu denize sıfır arazinin satışı ile ilgili Ak Parti İlçe Başkanı Hamit Nişancı’dan şok açıklama geldi.

Satışa itiraz edeceğiz.

Bugün Seferihisar Belediyesinde gerçekleşen ihale için itiraz edeceğiz, yine mahkemeye gideceğiz. Biz belediyeye ait bu yerlerin satılmasını istemiyoruz, halkımızda istemiyor” dedi.

Belediye Borçları yapılandırılsın

Hamit Nişancı yerleri satmak yerine Belediye borçlarının taksitlendirilmesi gerektiğini belirterek “15 Temmuz sonrası oluşan birlik, beraberlik, kardeşlik ortamında bu satışlar ile gerginliğe düşülmesini istemiyorum. Hükümetimiz borç yapılandırmalarını başlattı. Bizde belediyemize bu konuda yardımcı olmaya hazırız. Yerler satılmaz, bu değerler belediyemizde kalır, yanı sıra borçlarda ödenmiş olur. Buradan Tunç Soyer’e sesleniyorum. Gel bu yerleri satma. Belediyemizin gayrimenkulleri yine belediyemizde kalsın” dedi.

Mehmet Şenel’de mahkemeye gidiyor.

Belediye Satışlarına karşı tutumu ile bilinen Seferihisar Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi Mehmet Şenel’de konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Şenel “İhale yasal değil. Sadece tek kişi katıldı bu yüzden rekabet oluşmadı. Ve evraklarda eksikler vardı. Satışın iptali için ben mahkemeye müracaat edeceğim. Artık bu satışlara dur denmeli” dedi.Bugün ihale gerçekleştiği 13 milyon 560 bin TL ye bir alıcı tarafından yerin alındığı belirtildi.

Kaynak olusumhaber.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.