Turgut Ayker Senyör Tenis Turnuvası başladı

Turgut Ayker Senyör Tenis Turnuvası başladı

Kültürpark Tenis Kulübü'nün (KTK), Turgut Ayker Senyör tenis turnuvası büyük mücadelelere sahne oldu. 

İzmir’in sevilen işadamlarından Turgut Ayker adına düzenlenen turnuva tek kadınlar, tek erkekler, çift kadınlar, çift erkekler, erkek ve kadın çiftler kategorilerinde oynanacak. Karşılaşmalar 15 Kasım’a kadar devam edecek. Turnuva sonrası düzenlenecek ödül töreninde yapılan çekilişle kazananlara televizyon, telefon, bisiklet ve saat hediye edilecek. Ayşim Karagülle, Hakan Akman, Server Uyaroğlu, Necdet Kestelli gibi tenisin önde gelen isimlerin de katıldığı 140 kişilik turnuvada pandemi kuralları titizlikle uygulandı.

"Turnuva herkese moral oldu”

Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Tolga Şekercioğlu, İzmir’de yaşanan depremin herkes için büyük bir yıkım olduğunu belirterek “Kötü şeyler yaşadık, sporun ve özellikle tenisin verdiği dayanışma gücününü bu turnuvada bir kez daha yaşadık. Spor yapmak herkese iyi geliyor, moral veriyor” dedi. Katılan sporcuların hepsinin lisanslı ve hedefleri yüksek sporcular olduğunu söyleyen Şekercioğlu “Bu son turnuvamız, sezonu en güzel şekilde kapatmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 

“Spor, herkese iyi gelir”

Turgut Ayker’in eşi Arzu Ayker ise “Eşim tenis oynamayı, yelken yapmayı çok severdi. Hayatının her döneminde sporun ayrı bir yeri oldu. Onun adını böyle güzel bir turnuvayla yaşatma şansı verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim” dedi. Ayker, gençlerin mutlaka bir spor dalıyla ilgilenmesi gerektiğine inandığını söyleyerek “Sporun vücut ve ruh sağlığı haricinde insiyatif kullanma, her şart altında başarılı olabilme ve hayatını idame ettirebilme anlamında çok faydası olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda hayata pozitif bakış ve daha iyi düşünebilme becerisi de kazandırıyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.