Turgutlu Modern Yollara Kavuşuyor

Turgutlu Modern Yollara Kavuşuyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu'nun çeşitli bölgelerinde 12,5 kilometrelik yolları yeniliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde Güney Mahallesi’ni Aşağıbozkır, Irlamaz, Kayrak, Gökgedik, Çatalköprü ve Çepnibektaş mahallelerine bağlayan 12,5 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor.

Manisa genelinde başlattığı asfaltlama çalışmaları ile il genelindeki ulaşımı hem kolaylaştıran, hem de modern yolları vatandaşla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesine bağlı Güney Mahallesi’ni Aşağıbozkır, Irlamaz, Kayrak, Gökgedik, Çatalköprü ve Çepnibektaş mahallelerine bağlayan 12,5 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması başlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yürütülen çalışmalarla mevcut yol tamamen sathi kaplanarak bölgede yaşanan ulaşım zorluğu ortadan kaldırılmış olacak.

Vatandaş Modern Yollara Kavuşuyor
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı ve aynı zamanda Yol Şube Müdürlüğü görevini yürüten Fevzi Demir, “Manisa genelinde başlattığımız asfaltlama çalışmaları sayesinde gidilemeyen yol kalmayacak. Kötü durumda olan yollarımızda iyileştirme çalışmaları ve asfaltlama gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız hem modern yollara kavuşuyor, hem de ulaşım açısından daha önce yaşadıkları sorunları bir daha yaşamıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları ile vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak çalışmalar gerçekleştiriyoruz” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.