Turgutlu Ülkü Ocakları, Şehitlerin ailelerini ziyaret etti

Turgutlu Ülkü Ocakları, Şehitlerin ailelerini ziyaret etti

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Cemal Gürefe Yönetimiyle birlikte,Diyarbakır Sur'da ve Hakkari Yüksekova'da şehit düşen askerlerin ailelerini ziyaret etti.

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Cemal Gürefe Yönetimiyle birlikte, 20 Ocak 2016 tarihinde, Diyarbakır’ın Sur ilçesi’nde Şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin ve 6 Eylül 2015 tarihinde,  Hakkari’nin Yüksekova İlçesi, Dağlıca-Yeşiltaş-Gürkavak mevkii’nde Şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Tolga Artug’un baba ocaklarına ziyarette bulundular.
 
Turgutlu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Cemal Gürefe Şehit Aileleri yönelik ziyaretlerini beraberinde ki, Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Vekili Ahmet Dikengül, Başkan Yardımcıları Hasan Cimi, Osman Bayram ve Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa İlter’in kardeşi Ahmet İlter ile birlikte gerçekleştirdi.
 
            Ziyarette Başkan Gürefe, Şehit Babaları Mehmet Emin Şahin ile Ercan Artug’a Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ederek yaptığı açıklamasında; “ Bizler de sizin bir evladınızız.  Aziz Şehitlerimiz Ali Şahin ve Tolga Artug kardeşlerimiz, kutsal dinimiz İslamiyet, Vatan, Bayrak ve Millet için genç yaşta toprağın kara bağrına düşmüşlerdir.


Yüce Allah katında Peygamberlikten sonra gelen en büyük mertebeye ulaşmışlardır. Rabbim tüm Aziz Şehitlerimizin mekanlarını Cennet etsin. Biz İnanıyoruz ki Peygamber efendimize komşu oldular.” Dedi.
 Ziyaretlerinden dolayı memnun olan Şehit babaları Mehmet Emin Şahin ve Ercan Artug; “Bizleri memnun ettiniz. Sizlerde bizim bir evladımızsınız. Evlerimizin kapısı sizlere her zaman açıktır. Allah razı olsun.”Dediler. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.