TURGUTLU'DA YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR

TURGUTLU'DA YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR

ÖzManysa İnşaat'ın Turgutlu’da yapımını sürdürdüğü Life City Turgutlu projesi gerçekleştirilen bir törenle tanıtıldı.

Mehmet  ÖZDOĞRU
 

Mimari tasarımı ve sosyal donatılarıyla dikkat çeken Life City'nin tanıtım toplantısına Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Defterdar Şenol Gezer, ÖzManysa Kurucusu ve Genel Müdürü Mesut Çiftçi ile Turgutlu halkı katıldı.

Açılışta konuşan Mesut Çiftçi, katılımlarından ötürü tüm konuklara teşekkür ederek bu önemli yatırımı bölgeye kazandırmaktan ötürü gurur duyduklarını söyledi.

Çiftçi, her bütçeye ve zevke uygun tasarlanan Life City'nin yeni bir hayat ve deneyim imkanı sunacağını ifade etti; projenin Manisa ve Turgutlu bölgesinin en büyük karma yaşam konsepti ve ilk alışveriş ve yaşam merkezi olduğunu da dile getirdi.


İlçenin öneminin giderek arttığını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'de Turgutlu'nun giderek geliştiğini ve böylesi yatırımların da ilçeye değer kattığını söyledi. ÖzManysa'nın gerçekleştirdiği yatırımın özel sektör desteğinin güzel bir örneği olduğunu da vurgulayan Turgay Şirin, ilçenin taşıdığı önemli potansiyele de dikkat çekti.

YENİ BİR YAŞAM

Turgutlu'da yeni bir yaşam konseptine imza atan proje hakkında bilgi veren Şirket Kurucusu ve Genel Müdürü Mesut Çiftçi, Lifecity'de malzeme kalitesini ön planda tuttuklarını ve konforu artıracak ayrıntıları da planladıklarını ifade etti.

Konutların Ağustos 2019'da sahiplerine teslim edileceğini dile getiren Mesut Çiftçi, “Lifecity, ayrıcalıklı bir kalite anlayışıyla sahiplerine beklenenin dışında yepyeni bir yaşam sunuyor. Lifecity'de bulunan konutlar, bölge şartlarını fazlasıyla karşılayan A sınıfı yalıtım ve bununla beraber uygulanacak olan ısı & ses yalıtımlı “Antrasit” rengi PVC doğramalar ile konforunuzu artırıyor ve bütçenize destek oluyor. Dairelerin iç mimarisi modern hayatın gereklerini optimum şartlarda karşılayacak şekilde tasarlandı. Mutfakta 3’lü ankastre set bulunmaktadır. Sizi zahmetten kurtaracak bir diğer önemli detay ise konutlarda çöp şaftının yer almasıdır. Depo olarak da kullanabileceğiniz ütü odası evin konforunu artırmaktadır. Dairelerde yer alan renkli ekranlı akıllı diafon sistemi, merkezi uydu anten sistemi, fiber optik internet altyapısının yanısıra, bütçenize tasarruf sağlayan merkezi sistem yoluyla sağlanacak ısıtma ve sıcak su sistemi de kullanılmaktadır. Site içinde kapalı ve açık otoparklar kullanıma sunulmaktadır. Peyzaj ile yalıtılmış 1,5 metre derinliğinde “Yarı Olimpik” açık yüzme havuzu ve diğer sosyal öğeler evinizde geçireceğiniz her dakikayı dolu dolu yaşamanız için inşa edilmiştir” diye konuştu.


YATIRIM FIRSATI

Mesut Çiftçi, Projenin kentin yeni yüksek yapı ve üst segment bölgesi olarak konumlanan bir noktada yükseldiğine dikkat çekerek şöyle devam etti: “Yeni bir hayat ve deneyim imkanı sunan Life City, her bütçeye ve zevke uygun tasarlanmış 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 tiplerinde toplam 436 daire ve 26 dükkândan oluşacak. Toplam 5 blok bulunan sitede konutların yanısıra zemin kattaki uygun ticari mahaller de eczane, market, sağlık ocağı, kreş, fırın cafe ve restoran alanlarıyla benzersiz bir yaşam olanağı sunacak. Manisa ve Turgutlu bölgesinin en büyük karma yaşam projesi ve ilk Alışveriş ve Yaşam merkezi (AVYM) olan Life City, “Kasaba”, OSB’ler ve İzmir - İstanbul otobanının merkezinde yer alıyor. Otobanın açılması ile İzmir ve Manisa olmak üzere komşu iller için de merkezi bir lokasyona dönüşecek proje yatırımcılar için de önemli bir fırsat yaratıyor”

ÇOCUKLARA ÖZEL DETAYLAR

Life City'de çocuklara özel olarak planlanan birçok güzel ayrıntı da bulunduğunu kaydeden Çiftçi, “Projede yer alan Gündüz Çocuk Bakım Evi ile aileler artık çocuklarını daha güvende hissedecek. Çocuklarımız için tasarlanan alternatifler bununla da kalmayarak spor aktiviteleri yapmaları ve bedenlerini geliştirmeleri için çocuk yüzme havuzu, basketbol potası, halı saha ve profesyonel sporcu olmalarına ön ayak olacak duvar tenisi imkânları da sunmaktadır. Ayrıca 24 saat özel güvenlik de hizmetlerimiz arasında yer almaktadır” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.