Turgutlular MASKİ ve Büyükşehir'e Teşekkür Etti

Turgutlular MASKİ ve Büyükşehir'e Teşekkür Etti

Manisa'nın Turgutlu ilçesini sakinleri Büyükşehir ve Manisa'ya teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Turgutlu’da yaptığı çalışmalar muhtarlardan ve vatandaşlardan tam not aldı. Turgutlulu vatandaşlar geçmişin izlerini silmeye başlayan Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’ye yatırımları nedeniyle teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu halkına kazandırdığı hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar şöyle konuştular:

Hanife Arpat: “Bizim için çok iyi oldu.  Önceden sabah geliyorduk. Akşamüzeri tek araba oluyordu dönmek için. Artık 3 defa gidip gelebiliyoruz. Bizim için çok güzel oldu.”
Ümmü Güvenç: “Belediye Başkanımızdan çok memnunuz. Önceden Turgutlu’ya geldiğimizde dönüşümüz zor olduğu için burada kalmak zorunda kalıyorduk. Artık istediğimiz zaman dönebiliyoruz. Çok güzel bir hizmet.”
Rafet Düzce: “ Allah razı olsun başkanımızdan. Bize bu hizmetleri sunduğu için çok teşekkür ederim.”
Süleyman Ak: “Bizim yayla yolumuzda sıkıntımız vardı. Artık genişledi. Bu sene de asfalt olacak. Arazilerimize rahatça gidip gelebiliyoruz artık.”
Serpil Altun: “Eskiden her yer pislik içerisindeydi. Çöp bidonlarımız yoktu. Şimdi var. Ulaşım da rahatladı. Araçlarımız günde 3-4 defa gidip geliyor. Allah razı olsun.”
Osman Dündar: “Kanalizasyonlarımız yapılıyor. Altyapı çalışmaları yapılıyor. Eskiden şikayetlerimiz vardı. Şuan tüm isteklerimiz yapılıyor. Yapılması gerekenler takip ediliyor. Hizmetlerden memnunuz. Ulaşımdaki indirimden de memnunuz. Teşekkür ederiz.”
Mustafa Özel: “Kanalizasyonda güzel işler oluyor. Uzun vadede yapılan işler bunlar. Su şebekemiz de döşeniyor. Su sıkıntımız da ortadan kalkacak. Vatandaş olarak memnunuz. Ulaşımda da büyük bir kolaylık oldu, çok teşekkür ederiz.”
Hadime Acar: “Büyükşehir Belediye Başkanımızdan çok memnunuz. Teşekkür ederim. Kanalizasyondan, yollardan, otobüslerden çok memnunuz. Önceden çok zorluk çekiyorduk.” 
Hamza Aydoğmuş: “Büyükşehirden memnunuz. Yollarımızı yapıyor. Bütün isteklerimizi yerine getirmeye çalışıyor. Su depolarımızı, yollarımızı yaptılar.”
Akif Atik: “Daha önce su arızalarını kendimiz yapmak zorunda kalıyordu. Artık Büyükşehir Belediyemiz yapıyor. Yol çalışması da iyi oldu. Kazalar oluyordu.”
Hamza Aydoğdu: “Gelip gitmelerimiz kolay oldu. Şuan her şey çok güzel.” 
Kayrak Mahalle Muhtarı İhsan Dindar: “Çalışmalardan memnunuz. Allah razı olsun Cengiz Başkanımızdan ve yardımcılarından. Çok teşekkür ederiz. Allah’a şükür şuan zor kısımlar bitti. Eskiye nazaran çok güzel oldu. Yolumuz çok işleyen bir yoldu. Son köy olduğumuz için zor bir durumdaydık. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederiz.” 
Ali Çakır: “Çok memnunuz, yolun yapılması ve otobüslerin gelmesiyle çok rahatladık. Yollarımızın açılması ile arazilerimize rahatça gidip geliyoruz. Başkanlarımıza çok teşekkür ederim.” 
Ahmet Arı: “Yollarımızın yapılmasıyla tozdan kurtulmuş olduk. Çok iyi oldu.” 
Musa İzgü: “Hizmetlerden çok memnunuz. Bayağı bir güzel oldu.”
Çepnibektaş Mahalle Muhtarı Şazi Kaya:  “Mahallemizin mezarlık yolu 40 senelik sorundu. Vatandaşlar mağdurdu. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve İbrahim Kutar’ın destekleriyle sorunumuzu çözdük. Mezarlık yolumuz çok güzel oldu. Yaz aylarında su sıkıntımız oluyordu. Dilekçemizle başvuru yaptık. 200 metre sondajımızı çaktılar. Seneye Allah nasip ederse su sıkıntımız ortadan kalkacak. Bu çalışmalardan dolayı Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Yakında projeli altyapı çalışmalarımız başlayacak. Çalışmalardan dolayı herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”
Hüseyin Kaya: “Mahallemizin bundan 4 sene öncesine kadar çok sorunu vardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve mahalle muhtarımız sayesinde yapılan çalışmalarla mahallemiz yaşanabilir bir yer oldu. Eskiden çok susuzluk çektik. Şimdi artık bu sıkıntılarımız bitti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a hizmetlerden dolayı mahallemiz adına teşekkür ederim.”
Efkan Çetin: “ Mahallemizde 2-3 senedir güzel işler yapılıyor. Bizim köyümüze yapılan hizmetlerden dolayı memnunuz. Eskiden altyapımız yoktu, artık rahata kavuştuk. Çocuklarımız için oyun parkı yapıldı, köyümüzün mezarlık yolu yapıldı. Şuan bir sıkıntımız kalmadı.” 
Hüseyin Okan: “Şuan Belediye Başkanımızdan çok memnunuz. Memleketimiz için çalıştığı için çok teşekkür ederiz.”
Kabaçınar Mahalle Muhtarı Üzeyir Ergül: “Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ çalışması olarak kanalizasyon çalışmamız bitmek üzere. İçme suyu şebekemizin yenileme ve yollarımızın parke döşeme çalışmaları yakın zamanda başlayacak. Ulaşım sıkıntımız da ortadan kalktı. Allaha şükür sıkıntılarımız giderildi. Yapılan bütün hizmetler için Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz.” 
Mehmet Yıldırım: “Biz bu zamana kadar hizmetleri yukardan bekliyorduk. Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra hizmetler gelmeye başladı. Cengiz Başkanımıza teşekkür ederiz. Ulaşım sıkıntımızı otobüslerle çözdü.” 
Mustafa Alp: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den çok memnunuz. Bütün hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.” 
Süleyman Girgin: “Hizmetlerden memnunuz. Şuan altyapı çalışmalarımız yapılıyor. Mezarlığımızın durumundan memnunuz. Otobüslerin mahallemize gelmesinden de ayrıca memnunuz.” 
Bülent Cengiz: “Güzel yatırımlar yapılıyor mahallemize. Altyapımız değişiyor. Otobüslerimiz geliyor. Yollarımız yapıldı. Çalışmalardan memnunuz.” 
İbrahim Acar: “Şuan her şeyden memnunuz. Altyapımız yapılıyor. Eskiden sorunlarımız oluyordu, artık olmuyor. Çalışmalardan memnunuz.” 
Hakan Girgin: “Eskiden yollarımızdan dolayı problemiz vardı. Yapılan çalışma ile bu sorunumuz ortadan kalktı. Yapılan çalışmalardan memnunuz. Altyapı ve su depolarımızdaki çalışmalardan memnunuz. Seviniyoruz. Yapılan çalışmaları takdir ediyoruz.” 
Bekir Acar: “ Altyapımız güzel yapılıyor. Memnunuz Başkanımızdan. Allah razı olsun.” 
Derbent Mahalle Muhtarı Ruhi Başkurt: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün sağ olsun. Yapılan çalışmalardan dolayı mahallem adına çok teşekkür ediyorum.” 
Ruhi Aydoğdu: “Büyükşehir Belediye Başkanımıza yatırımlarından dolayı çok teşekkür ederim.” Mahmut Tardeş: “ Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden çok memnun kalıyorum. Manisa’mız için hizmetleri çok iyi. Hizmetlerin devamını diliyorum.”
Ahmet Yaman: “ Çalışmalar güzel oluyor. Memnunuz.” 
Osman Okan: “ Mahallemize çok hizmetler yapıldı. Teşekkür ediyoruz.” 
Halil Aydın: “ İçme suyu depomuzun boruları vanaları değiştirildi. Sıva ve boyası yapılıyor. Otobüslerin mahallemize kadar gelmesi bizi çok memnun etti. Çok teşekkür ederim.” 
Yayla Mahalle Muhtarı Mehmet Erdik: “Büyükşehir olalı mahallemize güzel hizmetler geldi. Zamanında yapılamayan işler Cengiz Başkanımız sayesinde yapıldı. Büyükşehir Belediyemizden, Cengiz Başkanımızdan çok memnunuz. Çok teşekkür ederim. Kanalizasyon olmayan mahallelere kanalizasyon yapıyor.”
Hasan Hüseyin Aydın: “ Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Cenabı Allah böyle adamlardan razı olsun, başımızdan eksik etmesin. Memlekete hizmet eden adammış.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.