Turizm Fuarı’na özel kokteyl, Fuarın önemi konuşuldu!

Turizm Fuarı’na özel kokteyl, Fuarın önemi konuşuldu!

İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’nin kıdemli katılımcı firmalarından İzmir Palas Turizm Ticaret A.Ş. otelleri Otel İzmir Palas ve Otel Kilim standında geleneksel kokteyllerden biri daha gerçekleşti.

DJ müziği eşliğinde yiyecek ve içecek ikramlarının da yapıldığı etkinliğe Skal Türkiye eski federasyon başkanları Faik Alsaç, Savaş Çolakoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürü Melih Kayacık, İzfaş Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, İzfaş Genel Müdür Yardımcısı Onur Fatih Gökçedağ, İzmir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Strateji ve Koordinasyon Müdürü Mehmet Ensarioğlu’nun da aralarında bulunduğu 350 civarında davetli katıldı.

mehmet-ensarioglu-ahmet-kilimci-elif-aksahin-canan-karaosmanoglu-alici-tugba-toksoz-yesim-yigit-seyhan-derbentoglu-onur-fatih-gokcedag-5.jpg

Kokteylin konuklarına popkcorn ile Deniz Restoran ve Gümüş Balık Restoran ürünleri ile içecekler ikram edildi. Bu yıl ilk kez gerçekleşen çekiliş ile 30 civarında davetli; Deniz Restoranda çift kişilik akşam yemeği, Gümüş Balıkta akşam yemeği, İzmir Palas ve Kilim Otel’de çift kişilik hafta sonu konaklama, İzmir Palas ve Kilim Otelde kahvaltı ile yıl başı sepetlerinden oluşan çeşitli armağanlar kazandı.

mine-gunes-kaya-eda-hazarhun-duygu-icoz-damla-ungun-hakan-karakaya-gulcag-ozmermer-baris-aruca-ahmet-kilimci-ugursal-ugur-2.jpg

Etkinlik ile ilgili bilgi veren İzmir Palas Turizm Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Kilimci, her yıl olduğu gibi bu yıl da Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı kapsamında düzenlenen kokteylin; kendileri de dahil olmak üzere görüşme fırsatı bulamayan meslektaşların, dostların buluşma noktası olduğunu söyledi.

aydin-tokbas-ahmet-kilimci-nuris-oran-ekrem-oran-faik-aksac-ugursal-ugur-akin-okyay-mert-okan.jpg

Kilimci, “Çok sayıda turizmci dostumuzla görüştük. Kokteyl de bence ilaç gibi geldi. Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen konukları buluşturdu. İzmir turizmi açısından güzel bir buluşmaya ev sahipliği yaptık” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.