Turizm sektörü fuarda buluşacak

Turizm sektörü fuarda buluşacak

Turizm Sektörü 6-9 Şubat 2024 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na hazırlanıyor.

EMITT Fuarı; ICA Group, TÜROFED ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) iş birliğiyle düzenleniyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türk Hava Yolları (THY) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) organizasyona destek veriyor.

Hazırlıklar dolayısıyla; Türkiye Otelciler Federasyonu(TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, fuar organizasyonunu gerçekleştiren ICA Events Fuarlar İçerik ve Etkinlikler Departmanı Yöneticisi Zeynep Gülşen Can, Aliağa Radisson Hotel Satış ve Pazarlama Direktörü Ahmet Taşkıran ve Kurumsal Satış Müdürü Fulden Beti Kartal Acar ile bir araya geldi. İzmir’in Bayraklı İlçesi’nde bulunan ETİK Ofisi’nde yapılan çalışma toplantısında fuarda sergi stantları dışında gerçekleştirilecek etkinlikler ile ilgili ayrıntılar ele alındı.

fulden-acar-zeynep-can-mehmet-isler-ahmet-taskiran-1.jpg

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’in dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olduğuna dikkat çeken TÜROFED başkan Yardımcısı, ETİK Başkanı Mehmet İşler sektör profesyonellerini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen turisti ağırlayan fuara çok önem verdiklerini söyledi. Mehmet İşler ; “EMITT Turizm Fuarı, Türkiye'nin Turizm Sektörünün Dünyaya Açıldığı kapıdır. Geçmiş yıllarda Türkiye’de pek çok yeni tatil ve turizm destinasyonu oluşmasına ortam hazırlamış, şehirlerin hatta köylerin markalaşmasına ve yerli yabancı turistle buluşmasına vesile olmuştur. Katılımcılara, profesyonel yerli ve uluslararası ziyaretçilere yeni iş ve iş birliği olanakları sunabilen bir platformdur. Geçtiğimiz yıl 95 ülkeden 28 bin 815 ziyaretçi ve 600’e yakın katılımcıyla gerçekleştirilmiştir. Sunduğu iş birliği fırsatları ile geçtiğimiz yıl 500 milyon Euro'nun üzerinde iş hacmi sağlamıştır.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.