Turizm üssü Pamucak Sahili'ni moloz döküm alanına döndürdüler

Turizm üssü Pamucak Sahili'ni moloz döküm alanına döndürdüler

5 yıldızlı otellerin ve lüks villaların hemen bitişiğinde, halka açık Pamucak plajının hemen arkasındaki alanda yükselen moloz tepeleri, gören vatandaşları isyan ettiriyor.

İzmir'in Selçuk ilçesinin Pamucak sahiline giden vatandaşlar, gördükleri karşısında gazetemizin Whatsapp ihbar hattına adeta isyan yağdırdılar. Geçtiğimiz günlerde Pamucak sahilinde çürümeye terk edilen 2 Antik Yunan gemisini gündeme taşımamızın ardandan aynı bölge ile ilgili bir skandal ihbarı daha geldi. Bölgeye giden vatandaşların Whatsapp ihbar hattımıza yaptıkları ihbar sonucu bölgeye giderek olayı yerinde görüntüledik. 5 yıldızlı otellerin ve lüks villalardan oluşan sitelerin hemen yanı başında, Pamucak plajının da arka bölgesinde adeta moloz ve hafriyatlardan oluşan tepeler yükseliyor.

pamucak1.jpg

GÖZLERİMİZE İNANAMADIK

Bölgeye gittiğimizde bizler de gözlerimize inanamadık; Pamucak plajına 300-400 metre mesafedeki alana yüzlerce kamyon moloz ve hafriyat döküldüğünü fotoğraflarıyla tespit ettik. Dünyanın en güzel turizm ilçesini yöneten belediyelerin bu potansiyele karşı sergilediği duyarsızlık karşısında vatandaşın gösterdiği tepkiye bizler de hak verdik.

pamucak3.jpg

BELEDİYE GÖRMÜYOR MU?

Bölgeye balık tutmak için gelen vatandaşlar ise “Alanın bir yanında 5 yıldızlı otel var, diğer yanında lüks villalardan oluşan büyük bir site var, diğer tarafta ise güya antik Yunan limanını canlandırmak için yapılan liman ve devamında Pamucak plajı var. Böyle bir alanın moloz döküm alanına dönüştürülmesini aklımız almıyor. Bizim gördüğümüz bu manzarayı belediye görmüyor mu” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.