Türk Barter’dan mal ve hizmet karşılığı tanıtım fırsatı sunuyor

Türk Barter’dan mal ve hizmet karşılığı tanıtım fırsatı sunuyor

Türk Barter, Barter Medya ile reklam verenleri ve reklam satın alanları aynı platformda toplayarak şirketlerin büyümelerine katkı sağlıyor.

Reklamcıların, reklam verenlerin, reklam alanı pazarlayanların çözüm ortağı olan “Barter Medya”, ulusal ve yerel boyutlarda, görsel, işitsel, yazılı basını, reklam ajanslarını, outdoor şirketlerini, prodüksiyon firmalarını ve medya satın alma ve takip ajanslarını bir araya getiriyor. Yıl içinde satışların artırılmasına yönelik olmazsa olmaz reklam ve PR kampanyalarında, Barter ile reklam hizmeti kullanabilme, maliyetlerin azalmasında ciddi faydalar getiriyor. 
 

Barter Sistemi’yle gelen ek satışlar karlılığı %20 artırıyor
 

Örneğin herhangi bir üretici firma, düşük yoğunluklu zamanlarda satamadığı ürünlerini Barter Ortak Pazarı’na sunarak; reklam ve tanıtımın harcamalarını havuzdan elde ederek nakit tasarrufu sağlayabiliyor. Nakit ödeme yapmaksızın ürettikleri mal ve hizmeti sisteme sunarak, sundukları mal ve hizmet karşılığında reklam alanı alabilme fırsatı elde eden firmalar,  nakit para harcamadan ürün/hizmetlerini tanıtma imkânı elde ediyorlar.  


Türk Barter,  medyanın elindeki atıl kapasitenin değerlendirilmesini, medya kuruluşlarının Barter yoluyla verdikleri reklam alanları karşılığında ihtiyaç duydukları mal ve hizmetleri nakit para harcamadan almalarını sağlıyor. Barter Medya, reklam verenlerin reklam satın alma ve pazarlamasını en uygun şekilde gerçekleştiriyor. Reklam verenler ile reklam satın alanlar arasında doğabilecek her türlü anlaşmazlığı da aracı kurum rolü ile önleyen Türk Barter’ın hizmet verdiği mecralar arasında gazete, dergi, portal, TV, billboard, outdoor, radyo, yerel ve yabancı mecralar yer alıyor.


Türk Barter üyeleri Barter Sistemi’ne arz ettikleri medya hizmetleri karşılığında 10.000’in üzerindeki üye firmanın sunduğu binlerce ürün ve hizmet alternatifinden yararlanabiliyor. Şirketlerin nakit ödeme yapmadan ürettikleri mal ve hizmet karşılığında talep ettikleri mal ve hizmetleri almalarına dayanan Barter Sistemi, üye firmalara sunduğu satış artırma, stok eritme, kâr marjını artırma, yeni pazar kazandırma, ek satış imkânı sağlama, hızlı ve güvenli tahsilat yapma gibi olanakları Türk Barter’ın garantisi altında birleştiriyor.  
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.