Türk Birliği Partisi, TGS'yi  ziyaret etti

Türk Birliği Partisi, TGS'yi ziyaret etti

Türk Birliği Partisi (TBP) İzmir İl Başkanı Mustafa Lütfü Demirağlı, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) İzmir Şubesi Başkanı Halil İbrahim Hüner ve yönetim kurulu üyelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Mustafa Lütfü Demirağlı, TBP STK'dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevdim Demirağlı,  TBP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Ubuz ve Ar-Ge'den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Münip Gültekin'in hazır bulunduğu ziyarette yaptığı konuşmada, İzmir'de örgütleme çalışmalarını  hızlandırdıklarını bildirdi.

İzmir'in yedi ilçesinde örgütlenme çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını belirten Demirağlı, şunları söyledi:

''Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milliyetçiliğini kendimize şiar edindik. Atatürk milliyetçiliği din ve ırk ayrımından uzak, ortak yurttaşlık temelindedir. Ortak mazi, lisan, ahlak, kültür ve hukuk Türk Milletini oluşturan temellerdir.

İzmir'de üye ve parti yönetimi oluştururken, siyasete bugüne kadar girmemiş kadınları, erkekleri ve gençleri bulup onları değerlendirmek istiyoruz. Eline silah almamış herkes bizimle milletimize siyaset yoluyla hizmet edebilir.''

Hüner, TGS İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı Belma Yücel, TGS İzmir Şubesi Mali Sekreteri Esra Kapar ve İdari Sekreteri Engin Tatlıbal'ın da katıldığı toplantıda, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.