Türk inşaat firmalarına Ürdün'den davet

Türk inşaat firmalarına Ürdün'den davet

Ürdün'de düzenlenen Interbuild Ürdün-İnşaat Teknolojileri ve Yapı Endüstrisi Fuarı, Arap ülkelerine açılmak isteyen Türk inşaat firmalarının, tanıtım çalışmaları için önemli fırsatlar sunuyor.

Bu yıl 21-24 Ağustos tarihleri arasında Grand Hyatt Amman Hotel Zara Expo Salonu'nda düzenlenecek 10. Interbuild Ürdün-İnşaat Teknolojileri ve Yapı Endüstrisi Fuarı, Ürdün Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'nın himayesinde gerçekleşmekte.

Golden Gate Fuarcılık'ın düzenlediği Interbuld Ürdün Fuarı'nın Türkiye sorumluluğunu Ale Group üstlendi. Ale Group Ortadoğu Genel Koordinatörü Rüstem Yüksel, Hindistan, Çin, Türkiye, İtalya, Suudi Arabistan, Portekiz, Mısır, Lübnan, Filistin ve Ürdün'den toplam 100 firmanın katılacağı Interbuild Ürdün Fuarı'nın, özellikle Arap ülkelerinde iş yapmak isteyen ve ürünlerini pazarlamak isteyen Türk firmaları için son derece etkili bir tanıtım platformu olduğunu söyledi. Ürdün'ün gerek Arap coğrafyasındaki stratejik konumu, gerekse tarihten günümüze kadar sürdürmüş olduğu barışcı politikası ile tüm Arap ülkeleri ile güçlü ilişkilere sahip olduğuna dikkat çeken Yüksel, şu görüşleri dile getirdi:

“Bu güçlü ilişkiler Ürdün'ün Arap coğrafyasına açılan güçlü bir ticaret üssü olarak gelişmesine imkan yarattı. Bu açıdan Ürdün'de düzenlenecek olan fuarlar Arap ülkelerinden tedarikçi firmaların ticari bağlantılar geliştirmek için yoğun ilgisini çekiyor. 10. Interbuild Ürdün-İnşaat Teknolojileri ve Yapı Endüstrisi Fuarı da, uluslararası firmaların katılım için yoğun ilgi gösterdiği bir fuar. Biz de yapı sektöründe faaliyet gösteren Türk firmalarını, bu önemli pazarda etkili şekilde yer alması için çalışıyoruz. Ülkenin önde gelen markalarını Ürdün'de Arap ülkelerinden gelecek tedarikçilerle buluşturmak için görüşmelerimizi sürdürüyoruz.”

Yapı sektöründeki son gelişmeler Amman'da sergilenecek 
 

Ale Group Ortadoğu Genel Koordinatörü Rüstem Yüksel, Interbuild Ürdün Fuarı'nın başkent Amman'da 2008 yılından bu yana düzenlendiğini hatırlattı. Fuarın Ürdün Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'nın himayesinde ve Ürdün Mühendisleri Derneği ile Amman Sanayi Odası'nın işbirliğiyle gerçekleştirildiğini belirten Yüksel, fuara ilişkin şu bilgileri verdi:

“İnşaat teknolojileri, yapı endüstrisi, yapı malzemeleri, çimento, alüminyum, çelik, cam, boya, kimya gibi yapı sektörüne hitap eden tüm ürünlerin sergilendiği fuarda, mühendislik danışmanlığı, yeşil bina konseptleri, gayrimenkul, iç mekan tasarımı, aydınlatma, LED aydınlatma, ev otomasyonu, güvenlik ve izleme ürünleri, çevre teknolojileri, yenilenebilir enerji, güneş sistemleri, inşaat makineleri, aletler, mühendislik yazılımları gibi yenilikçi ürün ve hizmetlerle de sektördeki son gelişmelerin yakından takip edilmesi imkanını sunuyor. Interbuild Ürdün Fuarı kapsamında ayrılan Stone-Jo Show bölümünde, doğal taşlar, yapay taşlar ile doğaltaş teknolojileri ile makine ve aletleri özel bir alanda sergilenecek. ”

Yüksel, 2010 yılından bu yana Ürdün'de UFI onaylı BPO Worldwide tarafından denetlenen tek inşaat fuarı olan Interbuild Ürdün Fuarı'nda uzman katılımcıların ağırlıklı olarak altyapı, inşaat teknolojileri ve endüstrisi ile müşavirlik hizmetleri ve doğaltaş ticaretine yoğunlaştığını sözlerine ekledi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.