Türk Kızılay’ı ‘Cuma Söyleşileri’ne başladı

Türk Kızılay’ı ‘Cuma Söyleşileri’ne başladı

Türk Kızılay İzmir Şubesi yapmış olduğu farkındalık çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. 

Cuma günleri Kızılay İzmir Şubesi’nde sosyal mesafe kurallarına uyarak bir misafirin ağırlandığı söyleşilerin bu haftaki konuğu şube Başkanı Kerem Baykalmış oldu. Yaklaşık 1,5 saat süren farkındalık çalışmasında Şube Başkanı Kerem Baykalmış kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Baykalmış yaptığı açıklamada bundan sonraki söyleşilerde değerli konukları sosyal mesafe kurallarına riayet ederek Kızılay İzmir şubesinde ağırlayacaklarını belirtti. Baykalmış, “Sosyal medya mecralarında da canlı olarak yayınlanan söyleşilerin gerek ekran başından takip eden kardeşlerimize, gerekse şubemizde katılım gösteren izleyicilere, gelen misafirlerimizi tanımaları, kariyerlerini ve başarı yollarını kendi ağızlarından dinlemeleri için fırsat verecektir. Bu toplantıların özellikle genç kardeşlerimizin bundan sonraki hayatlarında ilham olmasını diliyoruz.” dedi

Proje ekibinin daveti üzerine programa ilk konuk olarak katılan Baykalmış,“Programın ilk haftasında beni davet ettiler, inşallah bundan sonraki süreçte birbirinden kıymetli konuklarımızı ‘Cuma Söyleşileri’ programımızda ağırlayarak gençlerimiz için yol gösterici çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Baykalmış, “Sizde şubemize gelerek ya da sosyal medya hesaplarından bizleri takip ederek bu keyifli söyleşilere katılabilirsiniz.”diyerek sözlerini sonlandırdı.

Cuma Söyleşileri'nin bu haftaki konuğu sevilen radyocu, şair ve yazar Ömer Köroğlu olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.