Türk Kızılayı Konak Şubesi’nin kampanyasına Nihat Zeybekci'den destek

Türk Kızılayı Konak Şubesi’nin kampanyasına Nihat Zeybekci'den destek

Türk Kızılayı Konak Şubesi’nin başlattığı dayanışma kampanyasına Ekonomi eski Bakanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'den de destek geldi

Türk Kızılayı Konak Şubesi Başkanı Ömür Şanlı, “Sayın bakanımıza İzmirliler ve gönüllülerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. Türk Kızılayı’nın pandemi nedeniyle başlattığı Corona Dayanışma Projesi’ne anlamlı bir destek daha geldi. Konak Şube Başkanlığı’nın başlattığı İzmir geneline yayılan kampanyaya Ekonomi eski Bakanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi de destek verdi. Ayni ve nakdi yardımların yapıldığı kampanyaya Zeybekci nakdi yardım desteğinde bulundu.

cf7e8ef2-64c7-4e9d-91e9-69d54e84243e.jpg

Kızılay Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı duyarlılığı nedeniyle İzmirliler ve gönüllüler adına Zeybekci’ye teşekkür etti. Şanlı, “Genel merkezimizin öngörüsü ve toplumun hassasiyeti ile kampanyamız İzmir genelinde hızla yayılıyor. Gıda kolilerimizin yanında imkanı olanlar yetiştirdiklerini, ticaretini yaptıklarını bizimle paylaşıyorlar. Biz de ihtiyaç sahiplerine ulaşması için elçilik görevimizi yapıyoruz. Bu kapsamda bize destek veren Sayın Zeybekci’nin İzmir’e yönelik hassasiyetini yakından biliyoruz. Bu da bizim gibi sivil toplum kuruluşlarında hizmet edenlere motivasyon kaynağı oluyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.