Türk koreograflar Umman’ı fethetti

Türk koreograflar Umman’ı fethetti

Ummanlı Şeyh Salim Alhoqani’nin sahibi olduğu East Expo tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Oman Bride Show’a Türk koreograflar imza attı.

Ummanlı Şeyh Salim Alhoqani’nin sahibi olduğu East Expo tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Oman Bride Show’a Türk koreograflar imza attı. Başkent Muscat’taki Oman Convention & Exhibition Centre’de yapılan fuar kapsamında 3 gün boyunca 21 defile gerçekleştirildi. East Expo CEO’su Mustafa Alhoqani yönetiminde düzenlenen fuardaki defileler, konserler ve dans gösterilerini organize eden şirketin Operasyon ve Proje Müdürü Nidal Andary, 21 defilenin koreografisini Duman Ajans’ın sahipleri Serkan Duman ve Gökhan Duman’ın yapmasını istedi. Çoğunluğu Romanya olmak üzere Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelen 22 yabancı model, Duman Ajans’ın belirlediği koreografiler doğrultusunda podyumda boy gösterdi.

Seneye İzmir’e gelmek istiyor

Lübnan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Katar, Romanya, Hindistan, Suudi Arabistan ve Türkiye’den firmaların katıldığı fuarda, birbirinden şık gelinlikler, el işçiliğiyle hazırlanan kaftanlar ve bindallılar, rengarenk abiyeler ve üzeri işlemeli tesettürler sunuldu. Her gün 7 ayrı defilenin yapıldığı moda şöleninin finallerinde, kendi ülkelerinin en ünlü modacıları olan Fouad Sarkis (Lübnan), Yousif Jasmi (Kuveyt) ve Ridhi Mehra’nın (Hindistan) en yeni tasarımları sergilendi. Tasarımcıların pek çoğu organizasyondan ve koreografiden memnun kaldığını belirtirken, deneyimli modacı Fouad Sarkis de önümüzdeki yıl If Wedding Fashion İzmir’de defile yapmak için Duman Ajans ile anlaşma sağladı.

Sultan Quabos’un ailesi de izledi

Afrah Group ekibi tarafından birbirinden farklı konseptlerde dans gösterilerinin düzenlendiği etkinlikte, Arap dünyasının ünlü şarkıcıları Shiraz, Layal Aboud, Hind Bahraneih ve Noha Nabil sahne aldı. Davetliler tarafından büyük ilgi gören organizasyonu Umman Sultanı Quabos’un ailesinden olan Khawla Al Said, Raya Al Said ve Basma Al Said de izledi. Etkinliğin sponsoru olan firma tarafından podyumun ortasına yerleştirilen ve değeri yaklaşık 4 milyon 180 bin TL olan Lamborghini marka otomobil, konukların ilgisini çeken bir başka ayrıntı oldu. Üç günlük keyifli ve yorucu defilelerin bitiminde, Duman Ajans’ın sahibi Serkan Duman’a ve etkinliğin yürütülmesini sağlayan Nidal Andary’e teşekkür plaketleri verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.