Türk Sanat Müziği Korosu konserine büyük ilgi!

Türk Sanat Müziği Korosu konserine büyük ilgi!

Karabağlar Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, uzun süren pandemi arasının ardından “Yeniden Merhaba Konseri”yle sevenlerinin karşısına çıktı. Aralarında Çanakkale Türküsü'nün de olduğu onlarca eseri başarıyla seslendiren koro, yoğun alkış aldı.

Karabağlar Belediyesi Muzaffer İzgü Konferans Salonu'ndaki konseri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP'nin İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aydan Tör, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş izledi. Seyirciler sıklıkla koroya eşlik ederek, “Çanakkale Türküsü”, “Nazende Sevgilim”, İzmir'in Kavakları”, “Sana Bir Buse Vermedim Diye”, “Dertleri Zevk Edindim” gibi sevilen onlarca eseri birlikte seslendirdi.

tsm-korosu6.jpg

Konser sonunda Şef Cihan Önder'e çiçek veren ve kısa bir konuşma yapan Başkan Selvitopu, “Uzun bir pandemi arasından sonra Karabağlar Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ve orkestrasıyla yeniden birlikteyiz. İcra ettikleri bu güzel eserler için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Onları dinlerken Çanakkale'ye gidip geldik, Yörük Ali'yi yaşadık. Anadolu'nun güzel melodilerini hep birlikte dinledik. Tüm sanatçı arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

tsm-korosu33.jpgtsm-korosu4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.