Türk Televizyon Tarihinde Yaşanmış 5 İlginç Olay

Türk Televizyon Tarihinde Yaşanmış 5 İlginç Olay

Türk televizyon tarihi bakımından izleyenleri hayrete düşüren, " bu da olur mu?" dedirten bir çok olay meydana geldi ve bizde izleyerek bu olaylara şahit olduk. İşte televizyon tarihinin hafızalara kazınan ilginç olayları....

 

Eşini özleyen Muhsin beyin, ağlayarak yaptığı "Geri Dön Tülay" çağrısı
 

Flash TV'nin efsane programcısı Yalçın Çakır'ın sunduğu "Son Çare" isimli programda evden kaçan karısı için gözyaşı döken Muhsin Bey'in yakarışları içimizi acıtsa da program reytingleri altüst etti, videosu da şimdilerde bile en çok tıklanan videolar arasında yerini aldı.
 

Ebru Gündeş'in beyin kanaması geçirmesi
 

1999 yılında Ebru Gündeş'in "Dön Ne olur" albümünün tanıtımında geçirdiği beyin kanaması saniye saniye basın mensupları tarafından kayıt altındaydı ve o gün ve sonrasında tüm kanallarda günlerce yayınlandı.
 

Medyum Keto – Medyum Memiş kavgası
 

90'lı yılların popüler isimleri Medyum Keto ve Medyum Memiş Hocaydı. İki ünlü medyum bir programda yan yana gelince de olanlar oldu ve Medyum Memiş, Keto'yu tokatladı. Türk televizyon tarihindeki ilk tokatlama da böylece yaşanmış oldu.
 

Sevda Demirel’den Hande Ataizi’ye “ne dedin sen” tokatı
 

2000'li yılların başında Cem Davran ile Hande Ataizi'nin sunduğu ‘İki Kere Kiki’ adlı eğlence programında ise bir başka tokatlama sahnesi yaşandı. Sevda Demirel, programın sunucusu Hande Ataizi'nin kendisi hakkında söylediği "beni polis basmadı" sözleri sonrası "Ne dedin sen?" diyerek saldırdı ve tokatladı. Günlerce polemiği süren televizyon programı hemen hemen her kanalda haber oldu.
 

Reha Muhtar soruları
 

Türk gazeteciliğinde çığır açan sorularıyla ünlü Reha Muhtar haber sunduğu dönemde cezaevinden kaçan firarilere sorduğu “Tüneli kaçmak için mi kazdınız?” sorusuyla Türk televizyon tarhine adını altın harflerle yazdırarak hafızalarımıza kazındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.