Türk Yazar Almanya’da kitabını tanıttı

Türk Yazar Almanya’da kitabını tanıttı

Türk Gazeteci ve Yazar Esra Köksal, “Gurbet Kuşları Zübeyde” adlı kitabının tanıtımı için gittiği Almanya’nın Hamburg şehrinde Radyo Metro:pool 93.0 Türkçe yayınlı programa katıldı.

 

Almanya’da ki Türk gurbetçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Esra Köksal, “Onların duygularına tercüman olabildiğim için çok mutluyum” dedi. 

Türk Gazeteci ve Yazar Esra Köksal, “Gurbet Kuşları Zübeyde” adlı kitabının tanıtımı için Almanya’nın Hamburg şehrine gitti. Gazeteci ve Yazar Esra Köksal ilk kitabı,“Gurbet Kuşları Zübeyde” kitabının raflarda yerini almasının üzerinden birkaç ay geçmesine rağmen hala ilk günkü gibi heyecanlı olduğunu kaydetti. Köksal, kitapta, “1961 yılında Türkiye ile Almanya arasında 'İşgücü Alımı Anlaşması' imzalandıktan sonra çalışmak için Almanya'ya gelen ilk nesil Türklerden Zübeyde'nin yaşadıklarını kaleme aldım” dedi.

Okuyucudan olumlu geri dönüşler aldığını söyleyen Köksal, “Okuyucunun dilinden konuşuyorum. Çünkü onların yaşadıklarına hiç yabancı değilim. Bende küçük yaşta gurbeti yaşadım, zorluk gördüm ve bende mücadele ettim. Okuyucu kitabımda Zübeyde’nin hayat mücadelesini ve gurbetin zorlu yolculuğunu okurken; hepsi aslında kendini gördü. Herkes bu hikayede kendinden bir şey buldu” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.