Turkcell Bu Yaz Çeşme ve Bodrum'a Yıldız Yağdıracak!

Turkcell Bu Yaz Çeşme ve Bodrum'a Yıldız Yağdıracak!

Her yıl, yaz aylarının en çok konuşulan etkinliği olan Turkcell Yıldızlı Geceler, bu yaza da damgasını vuracak. Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği etkinlik, Çeşme ve Bodrum’a yıldız yağdıracak.

Her yıl, yaz aylarının en çok konuşulan etkinliği olan Turkcell Yıldızlı Geceler, bu yaza da damgasını vuracak. Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği etkinlik, Çeşme ve Bodrum’a  yıldız yağdıracak.

Ramazan bayramı tatili boyunca Çeşme’de sırasıyla AJDA PEKKAN, SERTAB ERENER, MURAT DALKILIÇ, FUNDA ARAR, MURAT BOZ, VOLKAN KONAK sahne alacak.

5 Temmuz’dan 10 Temmuz’a kadar Çeşme Açıkhava Tiyatrosunda devam edecek olan olan etkinlik, 13 Temmuz akşamı ise Bodrumlu müzikseverler ile buluşacak. 

Bodrum’da gerçekleşecek konserlerin açılışını ise pop müziğin güçlü sesi Sertab Erener yapacak.  Merakla beklenen müzik şöleni, Çeşme ve Bodrum konserleri’nde Ajda Pekkan, Sertab Erener, Murat Dalkılıç, Funda Arar, Murat Boz, Volkan Konak ve Şebnem Ferah gibi dev isimleri ağırlayacak.


Turkcell Yıldızlı Geceler,  birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı dev programı ile her yaz olduğu gibi bu yaz da müzikseverlere unutulmaz saatler yaşatacak. Türkiye'nin de en ünlü ve prestijli sahneleri olan Çeşme Açıkhava Sahnesi, Bodrum Antik Tiyatro birbirinden ünlü sanatçılarla dolup taşacak, özel sahne gösterilerine ve şovlarına da ev sahipliği yapacak. 

İLK KONSER ÇEŞME AÇIKHAVA TİYATROSU’NDA

Organizasyonunu Pera Event’in üstleneceği  müzik maratonunun ilk açılışını, 5 Temmuz’da  Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda unutulmaz bir konsere imza atacak olan “SüperStar”  Ajda Pekkan yapacak.

10 Temmuz’a kadar Çeşme’de devam edecek olan etkinlik sahnesi, Ajda Pekkan, Sertab Erener, Murat Dalkılıç, Funda Arar, Murat Boz ve Volkan Konak gibi dev isimleri ağırlayacak. 

BODRUM ANTİK TİYATRO’NUN İLK YILDIZI SERTAB ERENER
        
 13 Temmuz akşamı ise Bodrum akşamlarını aydınlatmaya başlayacak olan müzik şöleninin Bodrum Antik Tiyatro sahnesinde ağırlayacağı ilk isim ise Pop Müziğin dev ismi Sertab Erener olacak. 13-14-15-20-21-22 Temmuz’da Bodrum Antik Tiyatro’da gerçekleşecek olan konserlerde Sertab Erener, Volkan Konak, Murat Boaz, Funda Arar, Ajda Pekkan ve Şebnem Ferah gibi birbirinden ünlü yıldızlar müzikseverlerle buluşacak.
 
İşte Turkcell Yıldızlı Geceler Konserleri:

ÇEŞME AÇIKHAVA SAHNESİ
5 TEMMUZ- AJDA PEKKAN
6 TEMMUZ-SERTAB ERENER
7 TEMMUZ-MURAT DALKILIÇ
8 TEMMUZ-FUNDA ARAR
9 TEMMUZ-MURAT BOZ
10 TEMMUZ-VOLKAN KONAK


BODRUM ANTİK TİYATRO
13 TEMMUZ-SERTAB ERENER
14 TEMMUZ VOLKAN KONAK
15 TEMMUZ MURAT BOZ
20 TEMMUZ FUNDA ARAR
21 TEMMUZ AJDA PEKKAN
22 TEMMUZ ŞEBNEM FERAH


              Platinum’lulara özel %40 indirim ayrıcalığı

Turkcell Platinum müşterilerine özel olarak Turkcell Yıldızlı Geceler konser biletleri %40 indirimle sunuluyor. Üstelik ilk 48 saat boyunca ön satış ayrıcalığı sayesinde en güzel yerleri Platinum’lular seçebiliyor. Bilet indiriminden yararlanmak için Turkcell Platinum Uygulaması üzerinden indirim kodu alınıyor. Daha sonra bu kod ile Biletix.com üzerinden biletler kolayca satın alınabiliyor. 
         
        Turkcell’den genclere özel %30 indirim ayrıcalığı

Turkcellden genclere Turkcell Yildizli Geceleri konser biletleri gnctrkcll ayricaligiyla %30 indirimle sunuluyor. Bilet indiriminden yararlanmak için GNC Uygulaması üzerinden indirim kodu alınıyor. Daha sonra bu kod ile www.biletix.com üzerinden biletler kolayca satın alınabiliyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.