Turkcell hotspot için 'şimdilik' ücret almayacak!

Turkcell hotspot için 'şimdilik' ücret almayacak!

Turkcell'in hotspot için şimdilik ücret almayacağı açıklandı. Operatör ücretsiz sürenin ne kadar olacağını açıklamadı.

Turkcell tarafından hayata geçirilen ve büyük tepki alan ücretli hotspot uygulaması bugün yani 15 Ocak 2019 tarihinde yürürlüğe girdi. Yeni uygulama ile eğer Turkcell abonesi Hızlı Giriş sistemini kullanmazsa 9 TL ücret ödemek zorunda kalacaktı. Bu 9 TL karşılığında 1 GB paket sahibi olan Turkcell aboneleri Hızlı Giriş'i kullanmazlarsa bu ücreti ödemek zorunda kalacaklardı.

Ancak bugün hayata geçirilen uygulama için öncelikle SMS alınması gerekiyor. Bazı kullanıcılar tarafından yapılan yorumlara göre bu SMS herkese gelmediği için şimdilik sistem tam anlamıyla çalışmıyor. Sistem tam anlamıyla oturmadığı için Turkcell şimdilik Hızlı giriş özelliğini kullanmayanlara da ek bir ücret çıkarmadan hotspot imkanı sunuyor. Ancak bu sürenin ne kadar devam edeceği bilinmiyor.

Yani Turkcell abonesiyseniz ve mobil bağlantınızı başkalarıyla paylaşıyorsanız Hızlı Giriş'i kullanmasanız da bu işlem için ek bir ücret ödemeyeceksiniz. Ancak bu durum şimdilik böyle. Birkaç gün sonra ne olur bilinmiyor. Siz her ihtimale karşı bu özelliği Hızlı Giriş sistemi üzerinden kullanmaya çalışın. Zira ücretsiz olan bu durumun ne kadar devam edeceğini kimse bilmiyor. Sonradan ek faturalarla karşılaşmamak için bu konuda dikkatli olmanızı öneriyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.