Turkcell Vadi Açıkhava'ya Ebru Yaşar bombası

Turkcell Vadi Açıkhava'ya Ebru Yaşar bombası

Ebru Yaşar, Turkcell Vadi Açıkhava konserlerinde 3 saatlik bir performans sergiledi.

Ödülü Yaşar'a gazeteci Sedat Sarıkaya verirken Ebru Yaşar ödül için Almanya'da yaşayan sevenlerine teşekkürlerini iletti. Tuvana Büyükçınar imzalı sahne kıyafeti ile oldukça iddialı olan Yaşar konserin ikinci yarısında kıyafet değişimi yaptı.Konserin ikinci yarısında siyah renkli muhteşem bir Balmain markasının sahne kıyafeti ile sevenlerinin karşısına çıktı ve sevenlerinden tam not aldı.

ekran-goruntusu-2021-08-13-184307.png

Turkcell Vadi İstanbul'u sevenleri hınca hınç doldurdu ve konser boyunca coşkulu bir ağız ile ve seyirciye ayrılan bölümde bazı izleyiciler oyun oynayarak konser coşkusunu yaşadı. Konserde yerini alanların arasında Bilal Sonses'de vardı. Ulusal Basın ve Radyocuların da yerini aldığı muhteşem gecede konser sonuna kadar coşku sürdü.

Turkcell Vadi İstanbul sahnesinde Geniş bir Repertuvar ile Ebru Yaşar fırtınası esti

Büyük beğeni toplayan son klip şarkısı "Sessize Aldım" ile birlikte, "Ben Bilmem", "Yalnız Uyunmaz", "Kalmam", "Seni Anan Benim İçin Doğurmuş","Ben Ne Yangınlar gördüm", "Havadan Sudan", "Ateşten Gömlek", "Sekiz ile Dokuz" gibi şarkılarına ek olarak sahnesinde türküler ve sevenlerinin istek şarkılarını da okuyarak sevenleri ile buluştu.

ekran-goruntusu-2021-08-13-184330.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.