Türkiye Genç İş Adamları Derneği'nin STK ziyaretleri devam ediyor

Türkiye Genç İş Adamları Derneği'nin STK ziyaretleri devam ediyor

TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin sivil toplum kuruluşları ziyaretleri sürüyor.

Derneklerin birbiriyle bağlantıya geçerek İzmir’e sahip çıkması gerektiğini belirten Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastian Durmuş, sivil toplum örgütlerinin güçlenmesi için derneklerin işbirliği halinde olması gerektiğini söyledi. Sivil toplum örgütlerinin toplumda öncü rolü üstlenmesi gerektiğini vurgulayan Durmuş, “TÜGİAD Ege Şubesi olarak ESİAD’ı ziyaret etmekten dolayı mutluyuz. Güçlü bir sivil toplum oluşturmak için mücadele eden ESİAD ile İzmir’e katkı koyabilmek adına projeler geliştirmek istiyoruz. Başta İzmir olmak üzere Ege Bölgesi’nin geliştirilmesi için projeler yapacağız ya da yapılan projeleri destekleyeceğiz” diye konuştu.

liyakat.jpg

TÜGİAD Ege Şubesini ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Sivri, işbirliklerine açık olduğunu söyledi. ESİAD olarak adalet ve hukuk gibi konulara öncelik verdiklerini belirten Sivri, “Dernek olarak sivil toplum kuruluşlarının arasındaki diyalogun artmasında yanayız. İzmir’in farkını ortaya koymak için TÜGİAD Ege Şubesi ile temaslarımızı sürdüreceğiz” dedi.

TÜGİAD Ege Şubesi heyeti sonrasında Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği ve Rotary 2440. Bölge Federasyonu’nu ziyaret etti. Bu ziyaretlerde de başta İzmir olmak üzere Ege Bölgesi’nin sosyokültürel, ekonomik ve birçok konuda gelişimini sağlamak adına proje üretme kararı alındı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.