Türkiye Güzeli Mankenliği Bıraktı

Türkiye Güzeli Mankenliği Bıraktı

Türkiye güzeli Açelya Samyeli Danoğlu mankenliğe veda etti.

2012 Miss Turkey birincisi Açalya Samyeli Danoğlu, Aralık ayında Adem Ermanoğlu ile evlenip mankenliği bırakacağını açıkladı.

Aralık ayında Adem Ermanoğlu’yla evlenmeye hazırlanan 2012 Miss Turkey birincisi Açalya Samyeli Danoğlu, mankenliği bıraktığını açıkladı. Gelinlik provası sonrası Arnavutköy Bodrum Mantı’da annesi ve kız kardeşiyle görüntülenen 24 yaşındaki Danoğlu, “23 Aralık’ta düğünümüz var. Bir sene oldu nişanlanalı, üç yıldır da birlikteyiz. Tanışmamızın ilk yıldönümünde evlilik teklif etti, sonra nişanlandık ve bu sene düğün olacak” dedi.

Miss Turkey birincisi olduktan bir yıl sonra mankenlik yapmamaya başladığını belirten Danoğlu, “Bana göre değil. Yaptığınız işi severek yapmazsanız olmaz. Ben de keyif almadığım için bıraktım. O da bir zorluk ve emek gerektiriyor” diye konuştu. Evlendikten sonra oyunculuğa devam edeceğini ve eşinden büyük destek gördüğünü sözlerine ekleyen ünlü model “O bana benden çok inanıp destek oluyor” sözlerini kullandı. Tercümanlık okuduğunu ve bu yönde bir iş yapabileceğini de söyledi.

Oyuncu Açalya Samyeli Danoğlu, önceki gün Zorlu AVM’deydi. Genç oyuncu yalnız başına mağazaları dolaştı. Danoğlu, telefonu yla uzun soluklu bir konuşma yaptı.


Emre Saygı’nın Periscope’tan canlı yayınlanan ‘Hadi Be’ programına konuk olan Miss Turkey 2012 birincisi Açelya Samyeli Danoğlu, modelliği bıraktığını açıkladı. ‘Düğün Dernek 2: Sünnet’ filmindeki oyunculuk performansıyla dikkat çeken Danoğlu,  “En büyük hedefim aksiyon filminde rol almak. Oyunculuk için her şeyi yapabilirim. Kırmızı çizgilerim yok” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.