TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONASI AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ

TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONASI AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ

Kuşadası Belediyesi’nin ana sponsorluğunda, Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası açılış töreni yapıldı.

Kuşadası Belediyesi’nin ana sponsorluğunda, Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası açılış töreni yapıldı. Törende yürüme sorunu yaşayan ve iki yıl önce İzmir Kemalpaşa Karate İhtisas Kulübü'nde karate sporu ile tanışarak sağlık sorunlarını büyük ölçüde aşmayı başaran 17 yaşındaki Yiğit Türk'ün kata gösterimi büyük bir ilgiyle izlendi.

Türkiye'nin farklı bölgelerinden 17-21 yaş arası 1600 sporcunun katıldığı Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası'nın açılış töreni Kuşadası Uğur İnan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlendi. Törene Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Tufan Asrav, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası İlçe Spor Müdürü Canan Gürer ve Federasyon Temsilcileri katıldı.

Kuşadası’nda böylesi önemli bir spor organizasyonunun olmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, başta Kuşadası Belediyesi olmak üzere organizasyona emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Kuşadası’nın ev sahipliğinden ve yoğun ilgiden dolayı heyecanlı bir karate şampiyonası yaşadıklarını belirten Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ise organizasyonda büyük katkısı olan Kuşadası Belediyesi başta olmak üzere diğer kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.