TÜRKİYE KUAFÖRLER MİLLİ TAKIMI İTALYA İÇİN START VERDİ

TÜRKİYE KUAFÖRLER MİLLİ TAKIMI İTALYA İÇİN START VERDİ

Türkiye kuaförler milli takım Yüksek fantezi ekibi önümüzdeki şubat ayında İtalya,da yapılacak dünya yarışması için hazırlıklar başladı.

Türkiye kuaförler  milli takım Yüksek fantezi ekibi önümüzdeki şubat ayında İtalya,da yapılacak dünya yarışması için hazırlıklar başladı. Bir çok yarışmada derecelerle dönen ekip italyada şanlı bayrağımızı italyada mühürlemek  için bütün hünerlerini sergileyecekler.

 Ekibimizle yapılan röportajda Kaptanımız Bilal özer  şöyle dedi ekibimde başarıdan başarıya koşan çok değerli ekip arkadaşlarım var bunlarda

 Ömer Sarıoglu Yıllarca Kendini Mesleğine adamış Avrupa dada bir çok başarı ve dereceler  almış ekibinde kaptan yardımcısı.

Şükriye eralp bir çok etkinlikte yer alıp mesleğinin her dalında ödüller dereceler almış yaptığı tasarımlarla herkesin gözlerini büyüleyen bir yetenek.

Halil Gözüm Karadeniz fırtınası yaptığı her tasarımla enteresan ve son derece ilgi odağı çalışmalarında ilginç tasarımlarla  katıldığı yarışmalarda ilgi odağı ve derecelerle dönmüştür.

Hakkı Koca kaya yıllarca kendini mesleğine adamış ve tecrübe üstüne tecrübe katan bir ustamız yaptığı saclarla tecrübesini ve sanatkarlığını ortaya sergileyen katıldığı yarışmalarda örnek olmuştur.

Zübeyde İmre yeni ve sanatına  doyumsuz bir sanatkar ilerleyen zamanlarda ismini konuşturacak yaptığı eserlerle gözde bir meslektaşımız.

Kaptanımız Bilal özer şu zamana kadar katıldığı her yarışmada ödülsüz ve derecesiz dönmemiştir salonunda 40 ka yakın ödülleri ve dereceleri bulunmakta kendisi ve ekibi her an yarışmaya ben ve ekibim hazırız ve ülkemizi temsil etme adına yapılacak her yarışmada yüksek fantezi ekibi olarak ödüllerle dönücez inşallah.

Yaklaşık olarak 50 ülkenin katılıcağı. İtalya’da düzenlenecek olan  Ülkeler arasında şuan türkiye`nin ekibini yakın takibe alan ülkeler şimdiden çekinmeye başladılar gelen bilgilere göre ekibimiz üzerinde baya araştırma yapılmakta. Anladığımız kadarıyla ekibimiz korkulu rüya olmaya başladı.

Son olarak kaptanımız özer şunları söyledi bizler her zaman ekip olarak hazırız ülkelerin sanatı değil biz sanatımızı dillere destan yapmak için bayrağımızı göklerde sallamak için ve seve seve bu görevi her zaman göğüslenmeye hazırız. Ve hayır dualarınızla ülkemizi en iyi şekilde temsil edicez dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.