Türkiye Milyonerler Kulübü’nden Kobilere ve Vatandaşa Destek Geldi

Türkiye Milyonerler Kulübü’nden Kobilere ve Vatandaşa Destek Geldi

Türkiye Milyonerler Kulübü, küçük ve orta ölçekli işletmeler ile her kesimden vatandaşı sevindiren bir sistem geliştirdi.

Milyonerler Kulübü’nün ortağı ve sözcüsü Tuna Güzelyurt yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere daha önce de farklı yapılar dahilinde Kobi’lere destek sağlayan çalışmalar yapmıştık. Ancak, şimdiki destek programı diğerlerinden farklı olarak Kobi’lerin yanı sıra harcama yapan vatandaşı da kapsıyor ve Milyonerler Kulübü tarafından organize ediliyor.

Sistem Şöyle İşliyor: İşletmeler veya serbest meslek erbapları, Milyonerler Kulübü CLUB CARD (Silver, Gold, Platinum) sahiplerine %5 ya da basamakları şeklinde indirim sağlıyor. Sağlanan bu indirim, milyonerlerkulubu.com.tr’da ve Milyonerler Kulübü dergisinde ilan ediliyor. Milyonerler Kulübü CLUB CARD sahipleri, 1 yıl boyunca geçerli olan indirim oranından her alışveriş yaptıklarında faydalanabiliyor ve indirimlerin kapsamı cafeden restorana, mimariden güzellik merkezine, temizlik şirketinden otellere varıncaya kadar çok geniş bir skalada yer alıyor.

Burada 3 ayrı fayda noktası var: Birincisi, onlarca sektörden çeşitli oranlarda indirim alan vatandaş ekonomik olarak direnç kazanıyor. İkincisi, Kobi’ler sağladıkları indirim oranı sayesinde Milyonerler Kulübü CLUB CARD sahibi sadakatli müşteriler ediniyor. Üçüncüsü, Kobi’ler katılım gösterdikleri sistem sayesinde 1 yıl boyunca 25 bin TL ortalamasında değere sahip bedelsiz reklam yapma imkanı buluyor.” ifadelerine yer verdi.

Güzelyurt ayrıca, Türkiye’de Milyonerler Kulübü adını kullanma, organizasyon yapma, ödül verme vb. yetkilerin sadece kendilerinde olduğunu, bazı holding tabanlı kuruluşların bu yöndeki illegal çalışmalarını yasal yollarla durdurduklarını, bazıları ile ise bu konudaki temaslarının Ticari Danışman Abdullah Koçoğlu ve Arb. Av. A. Serdar Önür eşliğinde sürdüğünü belirtti. Güzelyurt, kimi şirketlere verilen Milyonerler Kulübü ödüllerinin korsan olduğunun da altını çizdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.