Türkiye Seramik Federasyonu'ndan Seramiksan'a  ödül

Türkiye Seramik Federasyonu'ndan Seramiksan'a ödül

Seramiksan Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Demirdöver “Allah bana sağlık ve ömür verdiği sürece memleketime yeni hizmetler ve yatırımlar yapmaya çalışacağım.” dedi.

Türkiye Seramik Federasyonu’nun 9’uncu Olağan Genel Kurulu 14 Haziran 2019 Cuma günü yapıldı. Kurul öncesi yapılan törende Seramiksan Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Demirdöver sektöre yatırımları ve katkıları nedeniyle teşekkür plaketiyle ödüllendirildi.

Türkiye Seramik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz “Federasyon olarak 16’ıncı yılımızda 9.Olağan Genel Kurulumuzu birlik ve beraberlik içinde yapmaktan sektörümüz adına gurur duyuyoruz. Şüphesiz bu sektör liderlerinin oluşturduğu kültür sayesindedir” diye belirtti. 

1964 yılından bu yana Tuğla, Kiremit ve Seramik sektörüne hizmet eden Seramiksan Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Demirdöver ise ödül töreninden sonra şöyle dedi: “Bu ödülü almaktan gurur duydum. Memleketime faydalı olmak, sektöre katkı yapmak her zaman yaşam amacım olmuştur, beni mutlu etmiştir. Allah bana sağlık ve ömür verdiği sürece memleketime yeni hizmetler ve yatırımlar yapmaya çalışacağım. Ödülü veren Türkiye Seramik Federasyonuna teşekkür ediyorum”. Sektör temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği törende torunları Sergun ve Kaan Demirdöver Ali İhsan Demirdöver’i yalnız bırakmadı.   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.