TÜRKİYE SİRKİ'NDEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ANLAMLI DESTEK

TÜRKİYE SİRKİ'NDEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ANLAMLI DESTEK

İzmir Balçova'ya 2 hafta önca gelen ve hayvansız olma özelliğini taşıyan, 'Türkiye Sirki'nden 'Şehit ve 'Gazi'ailelerine anlamlı destek.

6 Ayrı ülkeden 55 kişinin katıldığı gösterilerde şehit ve gazi ailelerinden ücret alınmadığını, yine anaokuluna giden küçük öğrencilerin de oyunu ücretsiz izlediğini belirten Türkiye Sirki Koordinatörü Melike Cantürk, gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını söyledi.
aa-020.jpg 

Dünyanın çeşitli ülkelerinde fuarlara katıldıklarını sözlerine ekleyen Cantürk, 'İstanbul, Ankara, Bursa'dan sonra geldiüimiz İzmir'de toplam 750 anaokulu öğrencisine ücretsiz gösteri sunduk. Türkiye Sirki göstericilerinin tamamı yabancılardan oluşuyor. Yaptıkları gösteri  ilgiyle izleniyor. Bize destek veren İzmir halkına ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz' dedi.  TEMŞAD (Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sedat Selim Öztürk yaptığı açıklamada, 'Şehit ve gazi ailelerinden ücret almayan ve destek olan Türkiye Sirki Koordinatörü Melike Cantürk'e teşekkür ediyorum. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Bu ülke için gezi olan ve sevdiklerini kaybedenlere destek veren herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.