Türkiye Siyasetçilerinin Dilinin Sürçtüğü 5 Komik An

Türkiye Siyasetçilerinin Dilinin Sürçtüğü 5 Komik An

Siyasilerin bazen dili sürçtüğünde istedikleri şeyin tam tersi veya hiç alakasız komik bir durum ortaya çıkabiliyor. Bu anlardan, Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli'nin 5 video kaydı.

1-360 derece fark - Bir televizyon programına katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu IŞİD ve Türkiye'nin İslam görüşleri arasındaki farkı anlatmaya çalışırken 360 derece fark var şeklinde konuştu.

2-Ne hortumu - Devlet Bahçeli, gerçekleştirdiği bir salon konuşması sırasında, bir partilinin hortumu kendilerine bağladılar şeklinde bağırması üzerine tepki veriyor, ne hortumu?

3-CHP iyi siyaset yaptı diyemezsiniz - Cumhuriyet Halk Partisi lideri, 7 Haziran seçimlerini değerlendirirken dili sürçünce, CHP'nin iyi bir siyaset izlediğini hiçbir Allah'ın kulu tarafından söylenemeyeceğini söyledi.

4-SSK Müdürü Devlet Bahçeli - Dönem başbakanı Recep Tayyip Erdoğan,  Hatay'da düzenlediği bir mitingde Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli'yi karıştırarak bir anda Bahçeli SSK Genel Müdürüydü hastahanelerde tedavi olamıyorduk ifadelerine benzer ifadeler kullandı.

5-Zalimlerin Yanındayız - Başbakan Ahmet Davutoğlu dili sürçünce zalimlerin karşısındayız diyeceği yerde zalimlerin yanındayız ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.