Türkiye Siyasetine Damga Vuran 10 Komik Video

Türkiye Siyasetine Damga Vuran 10 Komik Video

Türkiye'nin yakın tarihine damga vurmuş ve vatandaşlar tarafından en çok izlenilmiş en komik 10 video

Türkiye Cumhuriyeti siyaseti her zaman asık suratlı olmayabiliyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin yakın siyasi tarihine damga vurmuş olan birçok komik andan bazılarını bir araya getirdik.

1-Ses ver Diyarbakır - Bingöl'de mitin düzenleyen Recep Tayyip Erdoğan bir an olduğu yeri Diyarbakır ile karıştırarak uzunca bir süre "ses ver Diyarbakır" şeklinde bağırdı.

2-Mobese - Mobese demesi gereken Devlet Bahçeli partililerin mobese demesine rağmen modesa demekte ısrarcı davrandı.

3-Mesir Macunu - Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden ve tartışmasız Türkiye yakın siyasi tarihinin en renkli simalarından olan Kamer Genç, Bülent Arınç'a mesir macunu üzerinden sataştı.

4-Yürüyen Merdiven - Beraberindeki heyetle beraber yürüyen merdivenlerden inen Cumhuriyet Halk Partisi lider Kemal Kılıçdaroğlu merdivenin bir anda yukarıya doğru çalışmasıyla zor anlar yaşadı.

5-Piskevit - Devlet Bahçeli, mitingde durumu kötü ailelerin çocuklarına dikkat çekmek isterken Türkiye gündeminde uzunca bir süre konuşulacak bir konuşma yaptı.

6-Lan Mustafa - Seda Sayan'ın programına katılan dönemin Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Seda Sayan tarafından tanınmayınca olan oldu.

7-Senin tıraşını Allah yapmış - HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in tıraş olmuş olması hakkında yorum yapılmasına Önder'den hızlı cevap geldi. Önder; "seni Allah tıraş etmiş zaten tıraşa gerek yok" dedi.

8-Süleyman Demirel - Süleyman Demirel'in siyaset hayatı boyunca kurduğu 10 farklı komik cümle;

9-Halüsinasyon - Türkiye'nin ilk ve tek kadın Başbakanı ünvanlarını taşıyan Tansu Çiller'in "Halüsinasyon" kelimesi ile imtihanı.

10-Kısık sesle miting - Recep Tayyip Erdoğan yaşadığı ses kısıklığı rahatsızlığına rağmen mitingine devam edince günlerce konuşulan bir mitinge imza atmıştı. Erdoğan'ın sesi miting boyunca inanılmaz derece ince çıkmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.