Türkiye Televizyonlarından En Komik 10 Video

Türkiye Televizyonlarından En Komik 10 Video

Türkiye televizyonlarında zamanında büyük ses getirmiş ve çok konuşulmuş 10 video.

Türkiye televizyonlarından gündeme damga vurmuş ve uzun süre konuşulmuş 10 farklı video.

1-Saksı Değilim Ben - Erol Büyükburç katıldığı programda konuşmak isteyip söz hakkı alamadığı için bir anlık sinir krizine girip Behzat Uygur'a yıllarca dillerde kalan o meşhur sözü söylüyor; "Saksı değilim ben".

2-Bülent Ersoy Yellenmesi - Müziğin divası olarak adlandırılan Bülent Ersoy, koltuğa konuşurken kendini tutamayarak yellenince Hadise gülmeye başladı.

3-İlk gördüğün karıya ev mi vereceksin - Flash TV'de bir evlilik programına katılan "elleşmeyen eş" genç, başka bir damat adayının evlenmesi durumunda gelin adayının üzerine ev yapacağını duyduğunda bombayı patlatıyor, "Hemen ilk gördüğün karıya ev mi vereceksin".

4-Ben böceği araştırdım - Uğur Dündar'ın sunduğu Arena programından baskın yiyen sağlıksız ortamda gıda üreten şahıs haksız durumdan kurtulmak için böceklerin tarihçesini yazıyor.

5-RTÜK Kızıyor - Kızdığı bir konuda açıklama yapan Reha Muhtar RTÜK'ten ceza kesilmemesi için hayvan derdim ama diyemiyorum RTÜK kanalı kapatıyor şeklinde konuşuyor.

6-Damat adayı malı mülkü saydı Bülent beye talip oldu - Flash TV'de evlilik programına telefonla katılan damat adayı gelin adaylarını güzelleyip, sahip olduğu mal ve mülkü saydıktan sonra beklenmedik şekilde Bülent beye talip oluyor.

7-Acun Ilıcalı, Normal Gay - Acun Ilıcalı Amerika'da güzel bir arabada oturan 2 adamın yanına yaklaşıp araba güzel ama neden kadın yok diyor, adamlardan biri eşcinsel olduklarını söyleyip Acun'a yanındaki kameramanında erkek olduğunu neden kadın olmadığını soruyor.

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/CZ3w7qX3444" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

8-Bülent Bey - Bir televizyon programına katılan "Uzaydan Gelen" Mustafa Topaloğlu, Bülent Ersoy'a bey demekte ısrar edince Ersoy canlı yayına katılıp Topaloğlu'nu rezil ediyor.

9-Sadettin Teksoy, Keloğlan Mağarası - Bir döneme "Ben Sadettin Teksoy, Oyarım" repliğiyle damgasını vurmuş olan Teksoy, Keloğlan Mağarası'nda yöre halkını maymuna çevirdi.

10-Mehmet Ali Birand'ın Dil Sürçmeleri - Yakın zamanda rahmetli olan TV Sunucusu Birand'ın en çok izlenen dil sürçmeleri. Bunlardan en meşhuru "Madrid'in Midyat" ilçesinde girişiyle yaptığı sürçme.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.