Türkiye'de Bir İlk: Galatasaray Fenerbahçe Maçı VR İzlenilebilecek

Türkiye'de Bir İlk: Galatasaray Fenerbahçe Maçı VR İzlenilebilecek

Türkiye'de bir ilk ilk defa dev derbide gerçekleşecek: Galatasaray Fenerbahçe karşılaşması sanal gerçeklik olarak canlı izlenilebilecek.

Türkiye'de ilk kez böyle bir yayın gerçekleştirilecek!

26 Mayıs Perşembe günü oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finali, ATV'den canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bir kez daha karşı karşıya geleceği bu maç, aynı zamanda Türkiye'de bir ilk olarak 360 derece canlı yayınla izleyiciyle buluşacak.

Futbolseverler, Android ve iOS için a+ uygulamasını ücretsiz olarak indirebilecek ve bu maçı 360 derece canlı yayın özelliğiyle izleyebilecek.

Yapmanız gerekenleri kısaca özetlememiz gerekirse:

- Öncelikle Android ya da iOS cihazınız için uygulama marketine giderek a+ uygulamasını ücretsiz olarak indirmelisiniz. Bu uygulama, maç günü aktif hale gelecek ve çeşitli görüntü modlarıyla maça dahil olabileceksiniz. Uygulama linki için tıklayın.

- Tabii bir de VR gözlüğe ihtiyacınız var. Bu, uygun fiyatlı bir cardboard da olabilir. Eğer yoksa da üzülmeyin. Sabah Gazetesi, perşembe günü ücretsiz olarak cardboard veriyor. İstemeyi ihmal etmeyin!

- Uygulamayı indirdikten ve VR gözlüğü de hazırladıktan sonra, geriye telefonu gözlüğe yerleştirip maçı izlemek kalıyor. Bu detayları da videomuzda görebilirsiniz.

- Bu arada, isterseniz 360 derecelik görüntü modundayken maçı tabletinizden de takip edebilirsiniz.

- Unutmadan, VR gözlük kullanırken baş ağrısı ve baş dönmesi gibi sorunlarla karşılaşmamak için ara ara molalar vermenizi öneriyoruz. Öte yandan, mobil telefonunuzun internet paketiyle değil de evdeki internet paketinizi Wi-Fi aracılığıyla kullanmanız daha iyi olacaktır. Ciddi bir veri kullanımı söz konusu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.