TÜRKİYEDE DORİS TURİZM A.Ş. İZMİR' İN FARKINI ORTAYA KOYDU

TÜRKİYEDE DORİS TURİZM A.Ş. İZMİR' İN FARKINI ORTAYA KOYDU

Tatil ve Otel Rezervasyonları, Kongre, Eğitim ve Toplantı Organizasyonları ,Yurtiçi &Yurtdışı Kültür Turları ile Zirvenin Adresi DORİS

Doris Turizm ve Seyahat acentası, Hizmet tecrübeleri 1990 yılında başlayan firmamız, turizm sektöründe farklılığını ortaya koymak ve bu alanda marka olmak amacıyla, 17 Ekim 2007 yılında Doris Turizm Seyahat A.Ş. tatildunyamiz.com) olarak faaliyete başlamıştır.
 “İşimizi çok seviyoruz. Amatör ruhumuzu yitirmeden, her yeni işe, yepyeni bir heyecanla başlayıp, profesyonelce bitirmek temel prensibimizdir. Vereceğimiz hizmetle, yoğun tempolu çalışma yaşamınızda yaratacağınız özgür alanların sizin için ne kadar önemli olduğunun ve kusursuz bir organizasyonun şirketimize sağlayacağı artı değerlerin bilincindeyiz. Ve biz; deneyimlerimiz, olanaklarımız, zamanımız ve heyecanımızla her zaman yanınızdayız.” Diye belirten Şirket Ortağı ve Koordinatörü Orhan BOZOK başta müşteri memnuniyeti ve güveni bizler için çok önemli diye vurguluyor.
10 Yılı aşkın süredir Bakanlıklara hizmet sağlayan Doris, Kongre, Panel, Hizmet içi eğitimlerle de büyük başarılara imza atıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı , hizmet sağladığı sadece birkaç kurumdan biri. Bununla beraber PTT, Becel, Algida, Unilever gibi güçlü referanslara sahip.
Dorisin hizmetleri arasında devlet kurumlarının, özel şirketlerin yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirmeyi düşündüğü meeting (toplantı ve seminer), Mice-İncentive (organizasyonlar), banket ve kongrelerde çözüm ortağınız olmak üzere sizlerle buluşmayı beklemektedir. Değişen şartlar ve sektörel trendleri günü gününe takip eden firmamız, geniş otel portföyü ile misafirlerimizin memnun kalacağı otelleri belirleyip her bölgede, her kesime uygun değişik alternatifler sunmaktır.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.