Türkiye'de Mobingle mücadele masaya yatırılacak

Türkiye'de Mobingle mücadele masaya yatırılacak

Dördüncü Boyut Akademi, Geleceği Paylaş Sivil İnisiyatifi işbirliği ve Yaşar Üniversitesi ev sahipliğinde ilk defa İzmir’de 7 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan ‘Forum Mobing 2018’ Türkiye'de Mobingle Mücadele’yi masaya yatıracak.

İki yıl ara ile İstanbul’da Dördüncü Boyut Akademi tarafından gerçekleştirilen Forum Mobing; Mobing konusunda çalışmalarını 2008 yılından bu yana sürdüren Dördüncü Boyut Akademi Kurucusu Çağlar Çabuk'un yönetiminde ilk defa İzmir’de gerçekleşecek.

İnsan yönetimi profesyonelleri ve yöneticilerine yönelik periyodik araştırmalar dizisinin 2018 yılı sonuçlarının açıklanacağı Forum Mobing’de aynı zamanda alanında uzman kişiler; Türkiye’de ve Dünyada Mobing algısı, iş yerlerinde yaşanan mobing sorununun bugünkü durumu, bireysel mobing algısı, mobing ve iletişim ilişkisi, çalışma hayatında hukuk ve mobing, toplumsal cinsiyet ve çeşitlilik bağlamında mobing konularına dikkat çekecek.
Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımsıcı Prof. Dr. Ali Nazım Sözer, Dördüncü Boyut Akademi Kurucusu Çağlar Çabuk ve Geleceği Paylaş Sivil İnisiyatifi’nden Oya Demir’in açılış kouşmalarını yapacağı  Forum Mobing 2018 insan kaynakları yöneticilerini, iş dünyasını, akademisyenleri, öğrencileri, yerel yönetimleri, sivil toplum örgütlerini bir arayaya getirecek.   

7 Aralık 2018 Cuma günü, Yaşar Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda tüm ilgililerin katılımına açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek Forum Mobing’e Katılım için 5 Aralık 2018 tarihine kadar, www.forumobing.net  linki üzerinden kayıt yaptırılabilecek. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.