Türkiye'de Start-up projelerle ekonomi hareketleniyor

Türkiye'de Start-up projelerle ekonomi hareketleniyor

Ünlülerden Eğitim.com, online platforma Türkiye’nin ilk ve tek eğitim start-up projesi olarak karşımıza çıkıyor.

Yaklaşık 2 milyon TL’lik bir yatırım bütçesiyle hayat bulan proje, kişisel gelişim sektörüne getirdiği yeniliklerle ve konunun uzmanı 33 ünlü tarafından hazırlanmış eğitim videolarıyla son dönemde adında sıkça söz ettiriyor. 
2000’li yıllarda yaygınlaşmaya başlayan start-up’lar, günümüzde birçok ülkede iş hayatının önemli bir parçası haline gelmiş durumda. İyi bir fikrin rasyonel boyuta dökülmesi olarak tanımlan start-up’lar için konusunda çok özel bir fikrin ortaya konulması ve şirketin altyapısının büyümeye yatkın bir biçimde oluşturulması önemli bir kriter.
 

Türkiye'de start-up kültürü inovasyonla gelişiyor
 

Türkiye’nin ünlü simalarını da kapsayan ilk ve tek online eğitim start-up projesi olan ÜnlülerdenEğitim.com,  2 genç girişimcinin eğitime olan bakış açının dijital yansıması olarak karşımıza çıkıyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de eğitime verilen önemin dışa vurumu olan ÜnlülerdenEğitim.com, farklı sektörlerde hayatımıza dokunan 33 ünlü simayı kişisel gelişime önem verenlerle buluşturuyor. Birçok ünlü ismin deneyimlerini zaman ve mekan kavramı dışında eğitim tutkunlarıyla buluşturan portal, kişisel gelişimden ziyade toplumsal gelişiminde oluşmasında önemli bir görev üstleniyor. ‘Başarı İçin Kariyer Yönetimi’nden ‘Güzel Konuşmanın Şifresi’ne, ‘Etkili İletişim Teknikleri’nden ‘Performans Yönetimi’ne kadar birçok konuyu kişisel eğitimine önem verenlerin bir tık uzağına taşıyan portal, aynı zamanda Türkiye’nin ‘En Ünlü’ eğitim platformu sloganıyla ‘Eğitim’ tutkunlarını bekliyor.
 

“Yenidünya düzeninde start-up önemli bir kavram”
 

Bu farkındalıkla More Enstitü&ünlülerdenegitim.com kurucusu Dr. Bülent Öz, inovatif projelerin gerçekleşebilmesi için gerekli altyapının ve ortamın sağlanması gerektiğinin farkındalığıyla ÜnlülerdenEğitim.com’u geliştirdiklerini söyledi. Aydınlanma çağında start-up fikirlerin önemli bir parametre olduğunu belirten Dr. Öz, bilimsel ve teknolojik alandaki gelişmelerin ve bu gelişmelerin sonucundaki bilgi patlamalarının, toplumların sosyo-kültürel ve sosyo-ekonomik yapılarının da hızla değişmesini sağladığını söyledi.  

 

Kültür aktarma aracı olarak bakılan eğitimin, kültür aktarmanın ötesinde toplumsal değişmenin en önemli öğesi olarak görmek gerektiğinin altını çizen Dr. Öz, “İnsanların kişisel gelişimlerinin yeni fikirlerle zaman-mekan kavramının dışında desteklenmesi, yenidünya düzeninde önemli bir kavram. Bu bunu bilerek yol almaya başladığınız noktada eğitim üst başlığı altıda -hem kendimizin hem de yaşadığımız toplumun her katmanı için elimizi taşın altına koymuş oluruz. Öte yandan toplumdaki rol modeller dünyada olduğu gibi Türkiye’de de örnek alınıyor. Hayat tarzımız ve kişiliğimiz hangi ünlüyü dinleyeceğinizi belirlese de  ‘o’ kişilerin yaşanmışlıklarını birinci ağızdan dinlemek, bizim için yol gösterici olabiliyor“ dedi. 
 


Projede yer alan ünlü isimler; Ali Gültiken, Ali Tanrıverdi,  Aslı Altaylar, Ayça Törün, Aytuğ Kolankaya, Bahtiyar Engin, Burak Törün, Bülent Çolak, Bülent Korkmaz, Çağatay Öztürk, Didem Balçın, Ece Erken, Ece Vahapoğlu, Erkan Can, Ersin Düzen, Ezel Akay, Fatih Tekke, Fethi Karaduman, Fırat Aydınus, Güven Kıraç,  Harun Erdenay, İlker Ayrık, Levent Ülgen, Mahmut Balçın, Metin Tekin, Murat Şeker,  Nevşin Mengü, Orhan Kaynak, Ömür Gedik, Tümer Metin, Ümit Davala, Yunus Günçe ve Zafer Algöz.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.