Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen League of Legends Platformu MobaTR oldu

Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen League of Legends Platformu MobaTR oldu

MobaTR, gelişen eSpor pazarında kullanıcılarına sunduğu içerikler ile Türkiye’nin en çok tercih edilen League of Legends platformu oldu.

Nisan 2017’de Gökhan Güler ve 90Pixel ortaklığı ile yayın hayatına başlayan MobaTR; kullanıcıların kendi rehberlerini oluşturabildikleri ve oluşturdukları rehberleri paylaşabildikleri ilk ve tek Türkçe platform olmasının yanı sıra, editörleri tarafından sitede hazırlanan haberler ile sektörde önemli bir yer edindi. Sitede rehber ve haber dışında kullanıcıların sürekli etkileşim halinde oldukları forum sayfaları, API destekli kullanıcı istatistikleri, League of Legends’da yer alan her oyun bilgilerini barındırması gibi sebepler neden Türkiye’nin en önemli eSpor platformu olduğunu açıklıyor.


Sitenin başarısının altında yer alan temel sebepler ise en başta arayüz ve kullanıcı deneyimi açısından çok iyi olmasından kaynaklanıyor diyebiliriz. Bunun üstüne başarılı içerik üreticilerini bünyesinde barındırması ve sürekli güncelliğini koruması da kullanıcı bağımlılığı oluşturmada önemli etkenlerden bir tanesi olarak gözümüze çarpıyor.


Kullanıcı odaklı yayın hayatına devam etmesi, siteye ardı ardına eklenen özelliklerden alınan verimi üst düzeye çıkarıyor. Kullanıcılarının önerileri ve istekleri doğrultusunda sitenin geleceğini şekillendirmesi, ziyaretçilerin kendilerini daha değerli hissetmesini sağlıyor. Zaten sitenin çıkış noktası, kullanıcıların Türkiye’de League of Legends ile ilgili içeriklerden; rehber, api, haber, forum gibi birçok özelliği tek adreste barındıran bir platforma ihtiyaç duyması.
 
MobaTR’nin 8 ay gibi kısa bir sürede milyonlarca ziyaretçi, 6500+ aktif üye, 2000+ onaylı rehber gibi istatistiklere ulaşması karşılıklı memnuniyet çerçevesinde gerçekleşmiş gibi gözüküyor ve kısa sürede bu başarıları elde eden platform, ilerleyen dönemlerde ziyaretçileriyle birlikte daha çok projeye ve içeriğe ev sahipliği yapacak gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.