TÜRKİYE’NİN EN İYİ KONUT PROJESİ KUZEYŞEHİR

TÜRKİYE’NİN EN İYİ KONUT PROJESİ KUZEYŞEHİR

Yücesoy Mühendislik'in Menemen'de yapımını sürdürdüğü projesi Kuzeyşehir, İstanbulda gerçekleştirilen Sign Of The City Awards 2017'de 'En İyi Çok Katlı Konut Projesi' ödülüne layık görüldü.

İzmirli bir firma olarak En İyi Çok Katlı Konut Projesi'ni kazanmaktan ötürü gurur duyduklarını belirten Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, İzmir'in adını ulusal bir yarışmada duyurmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 

Başarının bir ekip işi olduğunu ve Kuzeyşehir projesinde ayrıntılara çok önem verdiklerini söyleyen Yücesoy, doğru lokasyonda kaliteli konutlar üretmek için çalıştıklarını dile getirdi. 

Projenin güçlü rakipleri arasında ödüle layık görülmesinin şirketin vizyonunun ne kadar doğru olduğunu ispat ettiğini söyleyen Cem Yücesoy, gerek sosyal donatıları, gerekse de inşaat kalitesi gerekse yeşil alanları ile İzmir’e yeni bir ufuk yarattığını belirtti.


5 BİN KONUT ÜRETİLECEK

Kuzeyşehir’in 2. etabını yeni yılın ilk günlerinde lansmana sunmayı planladıklarını kaydeden Cem Yücesoy, Menemen bölgesinin inşaat sektörü açısından önemli bir potansiyel taşıdığına dikkat çekti. Cem Yücesoy , “Kuzeyşehir 1'in ardından Kuzeyşehir 2 ve 3 projelerimiz hayata geçirilecek. Sadece Kuzeyşehir Bölgesindeki kendi projelerimizde 1000 konuta ulaşarak yeni bir şehir yaratma hayalinin gerçeğe dönüştareceğiz” dedi.

MAVİŞEHİR’E 10 DAKİKA MESAFEDE MAVİŞEHİR’İN 4'te 1 FİYATINA

Yücesoy Kuzeyşehir'in İzmir’in en avantajlı noktalarından biri olduğunu vurgulayan Cem Yücesoy, Mavişehir’e 10 dakikalık mesafede olan Kuzeyşehir'in Mavişehirde'ki emsal dairelerin 4 de1 fiyata alıcısına ulaştığını, nitelikli konutun herkesin hakkı olduğunu ve bunun yeni bir yaşam hayal eden aileler için büyük bir fırsat olduğunu belirtti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.