Türkiye'nin En İyi Top Modeli belirlenecek!

Türkiye'nin En İyi Top Modeli belirlenecek!

İstanbul'un Tarihi Mekanlarından Sultan Sarnıç'ta gerçekleşecek olan Ulusal Mankenlik Yarışması “Top Model Of Turkey” Türkiye'nin yeni Top Modellerini belirleyecek…

Tarkan Acar tarafından organize edilecek ve sunuculuğunu Esra Sönmezer’in  yapacağı yarışma da, 20 profesyonel manken Türkiye'nin Tescilli Top Modeli olmak için yarışacak. Top Model Of Turkey yarışmasında 1. olan manken Türkiye'yi “Top Model Of The World” yarışmasında temsil edecek.

6-036.jpg
Metisha Schaefer Jüride


Jüride en Dikkat çeken İsimler arasında yer alan Amerikalı Top Model Metisha Schaefer yer alıyor. Ünlü Top Model Metisha Schaefer, geçtiğimiz aylarda Türk asıllı olduğunu açıklamıştı.

 

Top Model Of Turkey Ulusal Mankenlik Yarışmasında, Dünyaca Ünlü Top Model Metisha Schaefer, Türkiye'nin Tescilli Top Modellini Muhteşem Kadrosu ile birlikte belirleyecek 

 

Önümüzdeki Günlerde Jüriye Sürpriz İsimlerin dahil olacağını belirten Organizasyon Başkanı Tarkan Acar “Türkiye'de, artık Top Model ve Ünlü Manken olarak bilinen isimlere, genç ve başarılı Mankenlerimizin eklenmesi gerektiğini belirtti”

 

 

Yarışma ile ilgili bilgiler şu şekilde;

 

Yarışma Tarıhi:12 Mart 2018 ( Pazartesi)

Yer: Sultan Sarnıç / Fatih / İstanbul


Son Başvuru Tarihi: 5 Mart 2018 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.