Türkiye’nin En İyileri Başkentte Buluşuyor!!

Türkiye’nin En İyileri Başkentte Buluşuyor!!

Başkent Ödülleri sahiplerini bulacak!

Türkiye’nin ilk ve tek Spikerler Platformu Kırmızı Türk Haber ile Başkent Ankara ve Anadolu Konfederasyonu (BAŞKON)  ve Medya Sesi ajansı  tarafından bu yıl Ankara’da düzenlenecek olan, birçok siyasetçi ve ünlü simaların konuk olduğu, “Başkent Ödülleri” Ödül Töreni, 11 Mart 2017 Cumartesi Tarihinde Ankara Ato Salonu’nda Gerçekleştirilecek

Başkent Ödülleri sahiplerini bulacak!

Seçici kurul değerlendirmesi ve halka açık oylamalar sonucunda Türkiye’nin farklı yerlerinde alanında en iyilerin ödül aldığı tören özgün kategorilerde ödül verecek.  Başkent Ödülleri , bir milyonun üzerinde kişinin internette oylama sonuçları ile sahiplerini bulmaya hazırlanıyor.  KırmızıTürk Haber Yönetim Kurulu Başkanı Cengizhan KAYA,  Başkent Ankara ve Anadolu Konfederasyonu  (BAŞKON) Başkanı Mehmet AKYOL  ve Medya Sesi Yönetim Kurulu Başkanı Rabia Coşgun tarafından düzenlenen www.baskentineniyileri.com üzerinden oylamaların gerçekleştirildiği ödül töreni ünlü tiyatrocu Altan Alkan ve TRT Radyo Programcısı Dilara Karaca’nın sunumuyla gerçekleşecek. Bu çok özel etkinliğin genel koordinatörlüğünü TRT Spikerlerinden Cahit MAAÇ Üstlendi.  

Başkent Ödülleri İlklere Sahne Olacak!

Başkent’in en önemli sivil toplum hareketlerinden birisi olan BAŞKON özellikle Okumak ve Yazmak projesi ile Türkiye’de hemen herkesin gönlünde taht kurmuştur. BAŞKON sayesinde yılın en iyileri ödül töreni benzerlerinin dışında hem Başkent hem de Anadolu’nun en iyilerini Türkiye gündemine taşıyacak. Medya Sesi Türkiye’de seslendirme sanatına farkındalığın artması adına çok önemli çalışmalar yapan seslendirme dünyasında çok önemli bir marka. Bu ödül töreni ile Türkiye’de ilk defa bu alanın en iyileri Medya Sesi ile Türkiye’de ses getirecek. KırmızıTürk Haber gerçekleştirdiği diğer çalışmaların yanı sıra bu kez Ankara’da spikerlik ve sunuculuk mesleğinin altını çizmiş olacak. Gecenin tüm fotoğraf , prodüksiyon ve kamera çalışmaları Prd Prodüksiyon koordinesinde gerçekleşecek. 

Ödüller Ses Getirecek 

Siyaset, İş , medya  ve sanat dünyasının heyecanla beklediği KırmızıTürk & Başkon & Medya Sesi Başkent Ödülleri ; 11 Mart 2017 Cumartesi Günü saat 14.00 – 18.00 saatleri arasında Ankara Ato Salonu’nda gerçekleşecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.